«Leģenda Dinamo». Kinoteātros visā Latvijā no 24. novembra (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Žurnālista un režisora Sandija Semjonova dokumentālā filma «Leģenda Dinamo» par to, kā rodas hokeja personības un dzimst hokeja leģendas, uz lielajiem kino ekrāniem nonāks pavisam drīz - 24. novembrī. Piedāvājam jūsu uzmanībai filmas reklāmas rullīti, kas sniedz ieskatu gaidāmajā lentē. Filma ir par hokeju. Par sviedriem un asinīm. Par to, kā rodas hokeja personības un dzimst hokeja leģendas - Helmuts Balderis, Mihails Vasiļonoks, Juris Reps, Artūrs Irbe un citi.

Šī filma ir par hokeja leģendas Sanda Ozoliņa pēdējo sezonu un Arta Ābola pirmo sezonu galvenā trenera amatā. Par līdz šim veiksmīgāko Rīgas «Dinamo» sezonu KHL.

www.facebook.com/LegendaDinamo

«Filmā mēs būsim komandas pirmsspēles sapulcē, kuras parasti neļauj filmēt.

Mēs būsim tik tuvu komandai kā neviens,»

sola Semjonovs. «Mēs meklēsim atbildes uz jautājumu, kas ir hokeja panākumu pamatā. Tiksimies ar cilvēkiem, kuri veidojuši Latvijas un Rīgas «Dinamo» hokeju (Viktoru Tihonovu, Elmāru Bauri, Vladimiru Jurzinovu, Pjotru Vorobjovu, Ēvaldu Grabovski un Jāni Kvēpu). Ar Normundu Sējēju un Mārtiņu Grundmani dosimies uz Kandavas bijušo sporta bāzi. Atcerēsimies laikus, kad, lai iekļūtu hokeja hallē, vietas rindā pie kases bija jāieņem iepriekšējās dienas vakarā. Savukārt tos, kuri uz spēli bija atnākuši alkohola reibumā, publiski kaunināja, un tos, kuri pārdeva biļetes, sauca par spekulantiem un arestēja.»

Semjonova dokumentālā filma par to, kā tapusi hokeja leģenda - «Leģenda Dinamo».

Kinoteātros visā Latvijā no 24. novembra.

Foto: publicitātes
Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu