Als Pačīno neesot gribējis būt «Krusttēvs» (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Itāļu izcelsmes amerikāņu aktieris Als Pačīno (Al Pacino) sākumā neesot gribējis pieņemt lomu 1972. gada filmā «The Godfather» («Krusttēvs») un piedāvājuma dēļ uzskatījis režisoru Frānsisu Fordu Kopolu par «nedaudz traku», raksta britu laikraksts «The Guardian». Tolaik nepazīstamais Pačīno ieguva Maikla Korleones lomu, kaut arī uz to pretendēja citi daudz slavenāki aktieri, tostarp Džeks Nikolsons, Roberts Redfords un Vorens Bītijs.

Pačīno atklājis, ka kinostudijas «Warner Bros» vadība esot gribējusi viņa vietā redzēt labāk pazīstamu aktieri.

«Es negribēju spēlēt «Krusttēvā«. Es nezināju, kas notiek,» sacīja 74 gadus vecais Pačīno. «Es bažījos, ka nevarēšu nospēlēt šo lomu.»

«Neviens negribēja mani redzēt filmā, izņemot Kopolu, kurš man šķita nedaudz traks.

Viņš gribēja tikai mani. Pat es iebildu. «Warner Bros» nevarēja saprast, kas es esmu par puisi un ko viņš manī ieraudzījis,» norāda aktieris.

Režisors esot piedāvājis lomu pēc tam, kad redzējis Pačīno teātrī spēlējam pusaugu narkomānu. «Frānsiss ieraudzīja mani izrādē ar nosaukumu «Vai tīģeris valkā kaklasaiti?», par ko es ieguvu «Tony» balvu. Es viņam iepatikos,» atceras «oskarotais» aktieris. «Man ļoti paveicās, jo viņš ir lielisks vīrs.»

«Viņš gribēja šajā lomā redzēt mani, lai arī kinostudija to nevēlējās. Man likās, ka viņš zaudēs darbu. Viņi negribēja arī Marlonu Brando,» atklāja Pačīno.

Brando spēlēja Vito Korleones lomu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu