Robina Viljamsa pēdējā filma varētu palikt neizdota

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktiera Robina Viljamsa pēdējā filma līdzekļu trūkuma dēļ varētu palikt neizdota.

Viljamss izdarīja pašnāvību augustā, tikai dažas nedēļas pēc kinolentes «Boulevard» («Bulvāris») pirmizrādes Tribekas filmu festivālā Ņujorkā, kur tā tika novērtēta izcili.

«Oskara» laureāts Viljamss tajā spēlē precētu vīrieti Nolanu Maku, kuram ir grūti pieņemt savu patieso seksuālo orientāciju, kad viņš iemīlas žigolo.

Foto: Reuters/ScanPix

Par spīti labajām atsauksmēm, producenti nav atraduši izplatītāju, kurš apņemtos izdot filmu kinoteātros. Tās iznākšana bija paredzēta jau pirms vairākiem mēnešiem, bet naudas trūkuma dēļ to nācās atlikt.

«Tas ir ļoti skumji, taču izskatās, ka «Boulevard» nekad neieraudzīs dienas gaismu,» anonīms informācijas avots sacīja britu tabloīdam «Daily Mirror». «Ir ļoti grūti atrast finansiālo atbalstu. Aktieri un komanda centās, taču dažādu iemeslu dēļ tas šķiet teju nepiespējami.»

«Viljamss lieliski prot nospēlēt nelaimīgas dvēseles, kas nes smagu nastu,» raksta kino žurnāla «Variety» kritiķis Pīters Debrūžs. «Taču tas ir starp labsirdīgākajiem varoņiem, ko Viljamss jebkad spēlējis. Tas padara vēl traģiskāku viņa paša uzlikto smagumu - nesāpināt nevienu, jo īpaši savu sievu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu