Helovīna nedēļā uzvar «Nakts reportieris»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Asinis stindzinoša krimināla rakstura drāma, kuras darbība risinās mūsdienu Losandželosas naksnīgajās ielās, «Nakts reportieris» («Nightcrawler»), Helovīnu nedēļas nogalē iekarojusi pieprasītākās filmas titulu Ziemeļamerikas kinoteātros.

Savā pirmajā nedēļas nogalē «Nakts reportieris» iekasējis 10,9 miljonus. Jau varēja prognozēt, ka tieši šī filma ieņems pirmo vietu, taču iekasētā summa ir ļoti pieticīga.

Anotācija: Lū Blūms (Jake Gyllenhaal) ir jauns, motivēts vīrietis, kurš, izmisīgi meklējot darbu, uzduras Losandželosas pagrīdes kriminālžurnālistikai un visām ar to saistītajām rūpēm, problēmām un azartam.

Atradis grupiņu ārštata operatoru, kuri filmē auto avārijas, ugunsgrēkus, slepkavības un citas ārkārtas situācijas, Lū izkonkurē citus nakts reportierus un iegūst labi apmaksātu darbu prestižā Losandželosas televīzijā. Saņemot palīdzību no TV kanāla direktores Ninas, Lū ātri kļūst par vienu no pazīstamākajiem nakts reportieriem ne tikai Losandželosā, bet visā Kalifornijā un pat aiz štata robežām. Meklējot kārtējo sensacionālo stāstu, Lū pats kļūst par jaunākās sensācijas galveno varoni.

Krimināldrāma ir filmas «Borna mantojums» scenārista Dena Gilroja debija režisora krēslā. Filmā galveno lomu spēlē ASV Kinoakadēmijas balvas nominants Džeiks Džilenhols («Gūsteknes», «Pirmkods» un «Zodiaks»). Līdzās viņam filmā spēlē Renē Ruso («Tors» un «Tors: Tumsas karaļvalsts») un Bils Pakstons («Rītdienas robeža»).

Foto: publicitātes

Noapaļojot rezultātu, arī otrās vietas īpašniece - šausmu filma «Ouija» iekasējusi 10,9 miljonus. Labs sniegums, kas neapšaubāmi ir skaidrojams ar Helovīna svinībām nedēļas nogalē.

Trijnieku ar 9,1 miljonu ieņem Devida Eijera asa sižeta grāvējfilma «Niknais» ar Bredu Pitu galvenajā lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu