«Rotaļlietu stāsts 4» uz ekrāniem iznāks 2017. gadā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kino kompānija «Walt Disney Co» ceturtdien paziņojusi par animācijas filmas «Toy Story 4» («Rotaļlietu stāsts 4») izdošanu 2017. gadā. Kinolentes režisors būs Džons Laseters.

«Džons radīja «Rotaļlietu stāstu«. Viņš bija režisors pirmajām divām filmām. Mēs priecājamies par viņa atgriešanos vienā no mūsu vērtīgākajām filmu sērijām,» sacīja «Disney» vadītājs Bobs Aigers.

2010.gadā iznākusī filma «Toy Story 3» («Rotaļlietu stāsts 3») baudīja lielus finansiālos panākumus. Tās kases ieņēmumi pārsniedza vienu miljardu ASV dolāru (799 miljonus eiro), un tā nopelnīja vēl desmit miljardus dolāru (7,9 miljardus eiro) no DVD un rotaļlietu pārdošanas.

«Rotaļlietu stāsts» bija pirmā studijas «Pixar» izveidotā pilnmetrāžas filma. Sērijas pirmā daļa iznāca 1995.gadā un no biļešu pārdošanas kinoteātros nopelnīja 362 miljonus dolāru (289 miljonus eiro), bet otrā daļa guva ienākumus 485 miljonu dolāru (387 miljonu eiro) apmērā.

2006.gadā «Disney» pārpirka studija «Pixar» par 7,4 miljardiem dolāru (5,9 miljardiem eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu