Patiesa filma par bijušo ieslodzīto dzīvi «Nekad nepadodies, dēls»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 14. novembra Latvijas kinoteātros būs skatāma zviedru režisores Lineas Videnas (Linnea Widén) dokumentālā filma «Nekad nepadodies, dēls». Viens no trim filmas galvenajiem varoņiem ir latvietis Uldis, kurš jau no agras bērnības savu dzīvi bija saistījis ar kriminālo pasauli. Pirmo reizi Uldis cietumā nonāca 14 gadu vecumā, bet tagad cenšas savu dzīvi uzbūvēt no jauna.

Kinodarbs vēsta par trīs puišu grūtībām pilno ceļu prom no kriminālās pasaules. Bijušie likumpārkāpēji Uldis, Naiels un Khole – dažādu tautību emigranti Stokholmā – cenšas sākt jaunu dzīvi likuma pareizajā pusē. Pagātnē ir skarbas dēkas, izaicinājumi ar varu, tuviniekiem sagādātas ciešanas, tagadnē – kopīgs uzņēmums, Dieva vārds, drauga plecs. Puišiem nākas atskārst, ka izvēle joprojām jāveic ik uz soļa, un lauzt sevi vai padoties ir tikai divi no ceļiem. Filmas darbība notiek Zviedrijā, Latvijā un Anglijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu