Filmu «Modris» šonedēļ sāks izrādīt Latvijas novados

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Jura Kursieša filmu «Modris» sāks izrādīt Latvijas novados, informē filmas publiciste Zane Peneze. Kino tūrē «Latvijas kino Latvijai» no 15. novembra līdz 23. novembrim ar filmas veidotājiem būs iespējams tikties Jēkabpilī, Mazsalacā, Talsos, Alūksnē, Liepājā un Kuldīgā, bet biedrības «Kinopunkts» rīkotos seansos filmu «Modris» novembrī, decembrī un janvārī varēs noskatīties vairāk nekā 50 novados un pagastos.

Kino tūres «Latvijas kino Latvijai» laikā filmu «Modris», kā arī Ivara Zviedra dokumentālo filmu «Štābs Ipiķi» un Oskara nomināciju «īsajā sarakstā» iekļauto Signes Baumanes animācijas filmu «Akmeņi manās kabatās» izrādīs arī filmas galvenā aktiera Kristera Pikšas dzimtajā pilsētā Mazsalacā - seanss notiks svētdien, 16.novembrī.

Aizvadītajā nedēļā ar VAS «Latvijas Dzelzceļš» atbalstu filmu «Modris» Liepājā, Ventspilī un Valmierā noskatījās 1235 skolēni. Seansi plānoti arī Rēzeknē un Daugavpilī.

Filma «Modris» ir patiesos notikumos iedvesmots stāsts par pusaudzi, kura konflikts ar māti aizved līdz tiesu darbiem. Modris nolemj atrast savu tēvu, kuru nekad dzīvē nav saticis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu