Ņujorkā tiek pārdota filmā «Krusttēvs» redzamā māja

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkā ikvienam 1972. gada amerikāņu kases grāvēja «The Godfather» («Krusttēvs») fanam ir iespēja iegādāties kinolentē redzamo māju, ja vien maciņā ir 2,89 miljoni ASV dolāru (2,3 miljoni eiro). «Oskarotajā» filmā slavenais Steitenailendas īpašums pieder Marlona Brando atveidotajam mafijas bosam Vito Karleonem.

Steitenailendas nekustamo īpašumu aģentūra, kas pārdod šo īpašumu, tā vēsturi izmanto pārdošanas labā.

«Mājas vērtība ir atkarīga no tā, cik lielu summu cilvēki ir gatavi par to samaksāt. Par māju, kurai ir interesants stāsts, daudzi ir gatavi maksāt daudz vairāk,» sacīja nekustamo īpašumu aģentūras pārstāvis.

Filmas režisors Frānsiss Fords Kopola filmēja tikai tās angļu stilā veidoto ārpusi.

Mājas īpašnieks dažas telpas ir pārveidojis un izdekorējis tā, lai tās būtu precīzas replikas filmā redzamajām, ziņo vietējie mediji.

Viena no šādām telpām ir Dona Karleones kabinets, no kura viņš, sēžot ādas krēslā aiz koka galda, vadīja savu kriminālo impēriju.

Māja ir 580 kvadrātmetru plaša un tajā atrodas piecas guļamistabas, septiņas vannas istabas, sporta zāle, un tās pagrabstāvā ierīkota spēļu istaba.

Filmēšanas laikā 1971. gadā mājai tika pielikta klāt neīsta ķieģeļu siena un dzelzs vārti, lai vairāk atgādinātu gangstera mitekli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu