Andželīna Džolija plāno izbeigt aktrises karjeru

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PETER PARKS / AFP

Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija ir paziņojusi, ka plāno izbeigt savu aktrises karjeru pēc «vēl dažām» filmām un pilnībā pievērsties režijai.

Džolija ar savu vīru Bredu Pitu šonedēļ Austrālijas pilsētā Sidnejā apmeklēja viņas režisētās jaunās filmas «Unbroken» («Nesalauztais») pirmizrādi. Šī Otrā pasaules kara drāma ir uzfilmēta Austrālijā.

«Unbroken» ir Džolijas otrā režisētā filma. Pirmā bija kritiķu atzinīgi novērtētā filma «In the Land of Blood and Honey» («Asiņu un medus zemē»), kas uzņemta 2011.gadā.

Džolija laikrakstam «Sydney Morning Herald» atzina, ka

režija tagad ir viņas kaislība un tajā viņa redz savu nākotni.

«Es tēlošu vēl dažās [filmās], bet kādā brīdī ar prieku atteikšos no tā,» sacīja Džolija, kuras izteikumus ceturtdien publicēja minētais Sidnejas laikraksts. «Es mīlu režiju, es jūtos daudz laimīgāka kā režisore,» piebilda 39 gadus vecā aktrise.

Džolijas režisētās filmas «Unbroken» pamatā ir patiess stāsts par amerikāņu vieglatlētu Luī Zamperini, kurš piedalījās 1936.gada Berlīnes Olimpiskajās spēlēs, bet Otrā pasaules kara laikā kļuva par bumbvedēja pilotu. Kad viņa lidmašīna nogāzās Klusā okeāna dienvidos, Zamperini pavadīja 47 dienas uz plosta kopā ar citu apkalpes locekli, bet pēc tam viņus sagūstīja Japānas karavīri Māršala salās. Zamperini bija karagūsteknis vairāk nekā divus gadus, paciešot piekaušanu un spīdzināšanu, līdz varēja atgriezties dzimtenē.

Džolija, kas ir aktrise jau kopš bērnības, sacīja, ka lēmums pievērsties tikai režijai nenozīmē to, ka viņai mazāk nekā agrāk patiktu aktiermāksla vai aktieri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu