Džolija apstiprina baumas par aktrises karjeras beigšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija apstiprinājusi baumas, ka viņa gatavojoties pamest aktrises karjeru un turpināt darboties kā režisore, vēsta britu laikraksts «The Guardian». «Es nekad neesmu jutusies ērti kā aktrise. Man nekad nav ļoti paticis būt kameras priekšā,» aktrise atzina intervijā žurnālam «Du Jour». «Es nebiju domājusi, ka varētu būt režisore. Bet tagad ceru no tā izveidot karjeru, jo tā jūtos daudz laimīgāka.»

Jūnijā Džolija paziņoja, ka Kleopatras loma biogrāfiskā filmā, kuras iznākšana vairākkārt atlikta, varētu būt viņas pēdējā loma.

39 gadus vecā aktrise sacīja, ka viņai esot bijis grūti pārliecināt vīru Bredu Pitu, ka stāsts par garo distanču skrējēju un kara varoni Luisu Camperini būs piemērotākais otrajai filmai, ko viņa izveidojusi kā režisore. Kinolente «Unbroken» iznāks 25.decembrī.

«Es redzēju četrus teikumus no «Unbroken» scenārija. Kad pārnācu mājās, stāstīju Bredam, ka filma mani ļoti ieintriģējusi - tā ir par cilvēka gara triumfu, atrodot ticību un piedošanu, un šī cilvēka dzīve ir tik aizraujoša. Taču Breds iebilda, ka šis projekts jau ļoti ilgu laiku mētājas neuzņemts,» teica Džolija.

Džolijas nākamā filma būs romantiskā drāma «By the Sea», kurā galvenās lomas atveidos viņa un Pits. Tā iznāks nākamgad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu