Šonedēļ kinoteātros – komēdija «Neciešamie bosi 2»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

28. novembrī, vienlaikus ar filmas startu ASV un citviet pasaulē, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt komēdiju «Neciešamie bosi 2» («Horrible Bosses 2»). Pirmā filma par trīs draugiem, kuri necieš savus priekšniekus un iekuļas dažādos komiskos piedzīvojumos, uz lielajiem ekrāniem iznāca 2011. gadā un guva teicamus kases ieņēmumus, globālā mērogā kinoteātros iekasējot vairāk nekā 200 miljonus ASV dolāru.

Komēdijas turpinājumā uz ekrāniem atgriežas skatītāju iemīļotie komiķi Džeisons Beitmens, Čārlijs Dejs un Džeisons Sudeikis, kā arī Dženifera Anistone («Milleru ģimenīte») un ASV Kinoakadēmijas «Oscar» balvas laureāti Džeimijs Fokss («Rejs») un Kevins Speisijs («Amerikāņu skaistums»), kā arī Kristofs Volcs («Atsvabinātais Džango») un Kriss Pains («Zvaigžņu ceļš»). Filmas «Neciešamie bosi 2» režisors ir pieredzējušais komēdiju veidotājs Šons Anderss («Milleru ģimenīte», «Seksa brauciens»).

Filmas anotācija: trīs draugi - Niks, Deils un Kurts vairs nespēj izturēt padotā statusu, tādēļ ir nolēmuši sākt uzņēmējdarbību, lai paši kļūtu par noteicējiem. Diemžēl sarunātais investors pēdējā brīdī trijotni «uzmet» un atstāj bešā. Palikuši bez cerētajiem līdzekļiem, puiši ir gatavi īstenot pārdrošu plānu - nolaupīt investora pieaugušo dēlu un pieprasīt izpirkuma maksu.

Fragments no nenopietnas intervijas ar filmas centrālajām zvaigznēm

Kādam dzērienam dodat priekšroku pēc ļoti smagas darba nedēļas?

Čārlijs Dejs (ČD): «Man patīk japāņu alus «Saporro». Tam parasti seko arī sakē.»

Džeisons Sudeikis (DŽS): «Konnichiwa!» («sveiki» japāņu val.)

Džeisons Beitmens (DŽB): «Es jau kādu laiku nedzeru, tāpēc izvēlos negāzētu ūdeni. Gāzēts ūdens dīvaini ietekmē manu vēderu.»

Kad filmēšanas laukumā diviem no centrālo lomu atveidotājiem ir viens un tas pats vārds, kā apkārtējie jūs sauc? Vai izmantojat iesaukas?

DŽS: «Mani sauc par Sadu, tas ir saīsināts uzvārds. Mani tā sauc jau gadiem. Tevi visi uzrunā uzvārdā, vai ne Džeison?»

DŽB: «Jā, es esmu Beitmens. Beitmena kungs, precīzāk.»

Cik lielā mērā jūs jaunajā filmā varējāt ļaut vaļu improvizācijai?

DŽS: «Ne tik daudz, kā vēlētos, bet tomēr šo to varam atļauties.»

ČD: «Mēs varam improvizēt ar niansēm situācijās, bet pārāk tālu novirzīties no scenārija nedrīkstam.»

Vai filmēšanas laukumā viens otru smīdinājāt un izjokojāt?

ČD: «Jā, mēs smējāmies daudz un no sirds.»

Kurš bija lielākais joku plēsējs?

DŽS/DŽB vienlaicīgi: «Čārlijs Dejs!»

ČD: «Veči, man tiešām prieks, ka jūs saprotat manu humoru.»

Vai jums bija padomā kāds izcils joks, kuru vēlējāties iekļaut filmā, taču tas tomēr nenotika?

DŽS: «Jā, bija doma par ainu, kurā Džeimija Foksa atveidotais varonis mums visiem trim saka, lai pazūdam, jo viņš, lūk, gaida trīs citus puišus. Un tad ierodas visi trīs filmas «Paģiras» draugi! Bet tas tā arī netika īstenots. Diemžēl.»

ČD: «Mēs nevarējām atļauties naudas summas, ko šīs zvaigznes prasīja...»

DŽS: «Bet, ja nopietni, es Zakam (Zaks Galifianakis) un Edam (Eds Helmss) pastāstīju par šo ideju, un viņi par to bija sajūsmā. Taču diemžēl nesanāca to īstenot. Nākamajā filmā!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu