«Bada spēles» turpina dominēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinolentes «The Hunger Games: Mockingjay, Part 1» («Bada spēles: Zobgaļsīlis. 1. daļa») kases ieņēmumi amerikāņu kinoteātros otrajā nedēļā sasnieguši 56,9 miljonus ASV dolāru, kas ļāvis filmai saglabāt 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, liecina kinostudijas publiskotie dati. Kopējie ienākumi globālā mērogā jau pietuvojušies 500 miljoniem.

«Bada spēles» ir jauniešu grāmatu un filmu sērija. Tās darbība norisinās izpostītā nākotnes pasaulē, kuras apspiestie iedzīvotāji sadumpojas pret valdošo eliti. Galvenajās lomās Dženifera Lorensa, Džošs Hačersons un Līems Hemsvorts.

Kinostudija «Lionsgate» sadalīja rakstnieces Sūzenas Kolinsas triloģijas pēdējo grāmatu divās daļās. Nākamā «Bada spēļu» filma iznāks 2015. gadā.

Pagājušonedēļ britu laikraksts «The Guardian» vēstīja, ka «Bada spēles» varētu turpināties arī pēc tam, kad būs izsmelta rakstnieces Sūzenas Kolinsas grāmatu triloģija. Amerikāņu režisors Frānsiss Lorenss sacījis, ka filmu franšīze varētu turpināties ar jauniem sižetiem.

Foto: publicitātes

Samērā pieticīga debija padevusies animācijas filmai «Madagaskaras pingvīni» («Penguins of Madagascar»). Iekasēti 25,8 miljoni. Tas ļāvis ieņemt otro vietu, bet noteikti ir zemāks rezultāts par gaidīto.

Trijnieku noslēdz «Walt Disney Animation Studios» jaunā 3D animācijas filma «Big Hero 6», kurā galvenais varonis ir 14 gadus vecs izgudrotājs Hiro Hamada un robots «Baymax». Šoreiz iekasēti 18,8 miljoni, bet kopējie ieņēmumi globālā mērogā pārsnieguši 200 miljonus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu