Noskaties: «Zvaigžņu karu» jaunās filmas reklāmas rullītis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Piektdien iznācis zinātniskās fantastikas filmas «Star Wars: The Force Awakens» pirmais reklāmas rullītis. 88 sekundes garajā video redzami jaunpienācēji, kas papildinājuši franšīzes aktieru sastāvu. To vidū ir Džons Bojega, Deizija Ridlija un Oskars Aizeks. Reklāmas rullītī redzams tumšās puses pārstāvis - apmetnī ģērbts tēls ar gaismas zobenu T burta formā. Lai arī tā seju nevar redzēt, fani uzskata, ka tas varētu būt aktiera Adama Draivera atveidotais varonis.

Video nebija redzamas iepriekšējo filmu zvaigznes Harisons Fords, Kerija Fišere, Marks Hamils un citi, kaut arī to dalība ir tikusi apstiprināta.

Reklāmas rullītis piektdien tika publicēts internetā, kā arī tiek izrādīts kinoteātros ASV.

«Star Wars: The Force Awakens» ir pirmā no trim filmām, ko kinostudija «Walt Disney Co» producē pēc kompānijas «Lucasfilm» pārpirkšanas 2012. gadā. Sešu iepriekšējo filmu kases ieņēmumi sasniedz 4,4 miljardus dolāru (3,5 miljardus eiro), kā arī sērijai ir daudz lojālu fanu.

Jau sākts darbs pie astotās «Zvaigžņu karu» kinolentes. Tās režisors būs Raiens Džonsons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu