«Bada spēļu» uzvaras gājiens turpinās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Kinolentes «The Hunger Games: Mockingjay, Part 1» («Bada spēles: Zobgaļsīlis. 1. daļa») kases ieņēmumi amerikāņu kinoteātros trešajā nedēļā sasnieguši 21,6 miljonus ASV dolāru, kas ļāvis filmai saglabāt 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, liecina kinostudijas publiskotie dati. Kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā sasnieguši 250 miljonus, un redzams, ka ienākumi ievērojami atpaliks no pirmajām divām filmām.

«Bada spēles» ir jauniešu grāmatu un filmu sērija. Tās darbība norisinās izpostītā nākotnes pasaulē, kuras apspiestie iedzīvotāji sadumpojas pret valdošo eliti. Galvenajās lomās Dženifera Lorensa, Džošs Hačersons un Līems Hemsvorts.

Kinostudija «Lionsgate» sadalīja rakstnieces Sūzenas Kolinsas triloģijas pēdējo grāmatu divās daļās. Nākamā «Bada spēļu» filma iznāks 2015. gadā.

Nesen britu laikraksts «The Guardian» vēstīja, ka «Bada spēles» varētu turpināties arī pēc tam, kad būs izsmelta rakstnieces Sūzenas Kolinsas grāmatu triloģija. Amerikāņu režisors Frānsiss Lorenss sacījis, ka filmu franšīze varētu turpināties ar jauniem sižetiem.

Otro vietu ieņem animācijas filma «Madagaskaras pingvīni».

Tā ir īpašā vienība, kuras uzdevums ir pievienoties pasaules labākajām spiegu organizācijām, lai apturētu ļaundari, kurš vēlas pakļaut pasauli. Kapteinis, Kovalskis, Riko un Ierindnieks - labi pazīstamie spiegošanas speciālisti ir gatavi veikt līdz šim grūtāko uzdevumu.

Nedēļas griezumā iekasēti 11,1 miljons un kopumā panākumi vērtējumi kā pieticīgi, taču situāciju noteikti uzlabos pietiekami labs sniegums citviet pasaulē.

Savu sniegumu topā uzlabojusi komēdija «Neciešamie bosi 2» («Horrible Bosses 2»). Pirmā filma par trīs draugiem, kuri necieš savus priekšniekus un iekuļas dažādos komiskos piedzīvojumos, uz lielajiem ekrāniem iznāca 2011. gadā un guva teicamus kases ieņēmumus, globālā mērogā kinoteātros iekasējot vairāk nekā 200 miljonus ASV dolāru.

Šonedēļ iekasēti 8,6 miljoni, un tas ļāvis pacelties uz trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu