Kristiana Beila tēlotais Mozus iekaro Ziemeļameriku (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kristiana Beila (Christian Bale) tēlotais Mozus leģendārā režisora Ridlija Skota episkajā drāmā «Exodus: Dievi un valdnieki» (Exodus: Gods and Kings) iekarojis Ziemeļamerikas kino topu, vēsta ārvalstu prese.

Pirmajā nedēļas nogalē «Exodus: Dievi un valdnieki» iekasējusi 24,5 miljonus, un tas ir bijis pilnīgi pietiekami pirmās vietas ieņemšanai. Tiesa, ieņēmumus par ļoti lieliem nosaukt arī nevaram.

Anotācija: Mozus kļuvis par pieņemto dēlu faraona ģimenē un uzaudzis kopā ar Ramzesu – nākamo Ēģiptes faraonu. Nespēdams samierināties ar apkārt valdošo netaisnību, Mozus met izaicinājumu impērijai un, nostājoties priekšgalā atbrīvotajiem vergiem, dodas leģendārajā ceļojumā cauri tuksnesim.

Savukārt kinolentes «The Hunger Games: Mockingjay, Part 1» («Bada spēles: Zobgaļsīlis. 1. daļa») kases ieņēmumi amerikāņu kinoteātros ceturtajā nedēļā sasnieguši 13,2 miljonus ASV dolāru. Līdz ar to 2. vieta.

«Bada spēles» ir jauniešu grāmatu un filmu sērija. Tās darbība norisinās izpostītā nākotnes pasaulē, kuras apspiestie iedzīvotāji sadumpojas pret valdošo eliti. Galvenajās lomās Dženifera Lorensa, Džošs Hačersons un Līems Hemsvorts.

Kinostudija «Lionsgate» sadalīja rakstnieces Sūzenas Kolinsas triloģijas pēdējo grāmatu divās daļās. Nākamā «Bada spēļu» filma iznāks 2015. gadā.

Trešo vietu ieņem animācijas filma «Madagaskaras pingvīni».

Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu