Džeimsa Bonda lomu varētu pārņemt Idriss Elba

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kad aktieris Daniels Kreigs aizies no Džeimsa Bonda filmu franšīzes, par viņa pēcteci varētu kļūt britu aktieris Idriss Elba, atklāts hakeru nopludinātajā e-pasta sarakstē.

Kā jau ziņots, Kreigs parakstījis līgumu par dalību piecās Džeimsa Bonda filmās, no kurām trīs jau iznākušas, bet ceturtā - «Spectre» - tiek filmēta. Elba jau ilgi ierindots starp ticamākajiem Bonda lomas pārņēmējiem, taču tagad «Sony Pictures Entertainment» līdzpriekšsēdētājas Eimijas Paskālas sūtītā e-pasta vēstulē tas ticis apstiprināts.

«Idrisam vajadzētu būt nākamajam Bondam,» teikts producentu kompānijas «Columbia Pictures» bijušajai viceprezidentei Elizabetei Kantiljonai sūtītajā ziņojumā.

Ja Elba tiks apstiprināts nākamajās franšīzes filmās, viņš kļūs par pirmo melnādaino Džeimsa Bonda lomas atveidotāju.

E-pasta sarakste tika nopludināta pēc hakeru uzbrukuma «Sony Pictures» datorsistēmai. Tā rezultātā tika nopludinātas privātas vēstules un Džeimsa Bonda jaunākās daļas «Spectre» scenārija agrīna versija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu