Advokāts: «Sony» plāno izdot skandalozo filmu «The Interview»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kinostudijas «Sony» advokāts Deivids Boiss atklājis, ka kompānija, par spīti hakeru draudiem, tomēr plānojot izdot komēdiju «The Interview». Kā jau ziņots, hakeru grupa «Guardians of Peace» («Miera sargātāji») veica vērienīgu uzbrukumu «Sony» datorsistēmai, kā arī draudēja ar vardarbību, ja filma tiktu izrādīta. Reaģējot uz draudiem, filmas pirmizrāde tika atsaukta.

Taču Boiss apstiprinājis, ka studija tik un tā plānojot izdot skandalozo kinolenti, kurā diviem žurnālistiem tiek dots uzdevums noslepkavot Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu. «»Sony» tikai aizkavēja filmas izdošanu. «Sony» cīnās par to, lai šī kinolente tiktu izplatīta. Tā tiks izplatīta,» norāda advokāts. «Neviens vēl nezina, kā tas tiks izdarīts. Bet filma tiks izplatīta.»

Kompānijas vadītājs Maikls Lintons nesen atzina, ka viena no iespējām ir filmas publicēšana vietnē «YouTube».

«Mēs gribētu, lai cilvēki var noskatīties šo filmu. Mums ir vairākas iespējas, ko joprojām apsveram,» viņš teica.

«Taču pie mums nav vērsies neviens no lielākajiem video straumēšanas pakalpojumiem vai interneta veikaliem,» atzina Lintons. «Mums nav tiešas saziņas platformas ar ASV sabiedrību, tāpēc to nāksies darīt pastarpināti.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu