Skorsēzes filmas uzņemšanas laukumā gājis bojā darbinieks

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdien Taivānas kino uzņemšanas laukumā, kas patlaban tiek gatavots režisora Mārtina Skorsēzes jaunākajai filmai «Silence» («Klusums»), gājis bojā viens darbinieks, bet vēl divi ievainoti. Darbinieki piedalījās ēkas nojaukšanā, kad ap to uzslietās sastatnes pēkšņi sagāzās. Visus trīs darbiniekus bija nolīguši filmas veidotāji.

Uzņemšanas laukums pieder Ķīnas Kultūras un kino centram. Tas paziņojis, ka atbildība par darbinieku veselību un drošību esot jāuzņemas filmas veidotājiem.

«Klusums» ir vēsturiska drāma par diviem jezuītu mācītājiem 17. gadsimta Japānā. Tā balstīta uz japāņu rakstnieka Sjusaku Endo 1966. gada romānu.

Lai arī filmas uzņemšana vēl nav sākusies, Skorsēze patlaban atrodas Taivānā. Nav zināms, vai viņš negadījuma brīdī bija filmēšanas laukumā.

Kinolentē spēlēs īru aktieris Līems Nīsons un Endrū Gārfīlds, kura slavenākā loma ir filmā «The Amazing Spider-Man» («Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu