Jūlijā "Ledus laikmets 3: Dinozauru ēra" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 1.jūlija kinoteātrī "Parex Plaza" būs skatāma jaunā animācijas filma "Ledus laikmets 3: Dinozauru ēra".

Pirmie noskatīties ilgi gaidīto animācijas filmu "Ledus laikmets 3: Dinozauru ēra" varēs pasākuma "Bērnu rīts" apmeklētāji. "Bērnu rīts" kinoteātrī "Parex Plaza" notiks 29.jūnijā un 30.jūnijā.

"Bērnu rīta" apmeklētāji varēs noskatīties animācijas filmas pirmizrādi latviešu un krievu valodā. Kinoteātrī "Parex Plaza" jaunā animācijas filma būs skatāma arī trīsdimensiju formātā.

Animāciju filmas "Ledus laikmets" un "Ledus laikmets 2" varoņi ir atgriezušies, gatavi jauniem piedzīvojumiem. Skrets joprojām nododas nenotveramās zīles medībām, savukārt Menijs un Elija gaida mazuļa piedzimšanu, bet sliņķis Sids mēģina iztēloties ģimenes dzīvi, rūpējoties par nočieptām dinozaura olām, savukārt zobenzobu tīģeris Djego apsver, vai viņš nav kļuvis pārāk mīkstčaulīgs, tik daudz laika pavadot draugu kompānijā.

Dodoties glābt nelaimē nokļuvušo Sidu, draugi nokļūs neparastā pazemes pasaulē, kur aci pret aci sastapsies ar dinozauriem un būs spiesti cīnīties gan ar zvēriem, gan augiem.

Animāciju varoņu lomas ir ieskaņojuši Kaspars Upacieris jeb Ufo, Aivars Čivželis jeb Čižiks, Jana Kalniņa, Pēteris Šogolovs, Edgars Lipors, Ainārs Ančevskis, Andris Freidenfelds jeb Fredis, Arturs Skrastiņš un citi.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz animācijas filmas "Ledus laikmets 3: Dinozauru ēra" seansiem var iegādāties kinoteātra "Parex Plaza" kasēs un internetā "www.forumcinemas.lv".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu