Bobs Aigers: «Zvaigžņu karu» jaunākā daļa būs gaidīšanas vērta

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kinostudijas «Disney» priekšsēdētājs Bobs Aigers sola, ka zinātniskās fantastikas franšīzes «Star Wars» («Zvaigžņu kari») jaunākā daļa būšot «gaidīšanas vērta».

Režisora Dž.Dž.Abramsa kinolente iznāks šī gada 18.decembrī.

«Es esmu viens no nedaudzajiem cilvēkiem, kam ļauts pabūt filmēšanas laukumā. Un viens no vēl mazāka cilvēku loka, kuri redzējuši lielāko daļu uzfilmētā materiāla. Varu apliecināt «Zvaigžņu karu» faniem, kuri pēdējos desmit gadus cerējuši uz jaunu filmu, ka tā būs gaidīšanas vērta,» norāda Aigers.

«Disney» vadītājs atklāja, ka pirmā filma no atsevišķas triloģijas par «Zvaigžņu kariem» otrā plāna varoņiem iznākšot nākamgad. «Un tas ir tikai sākums jaunai «Zvaigžņu karu» ērai,» viņš piebilda.

«Star Wars: The Force Awakens» ir pirmā no trim filmām, ko kinostudija «Walt Disney Co» producē pēc kompānijas «Lucasfilm» pārpirkšanas 2012.gadā. Sešu iepriekšējo filmu kases ieņēmumi sasniedz 4,4 miljardus dolāru (3,5 miljardus eiro), kā arī sērijai ir daudz lojālu fanu.

Jau sākts darbs pie astotās «Zvaigžņu karu» kinolentes. Tās režisors būs Raiens Džonsons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu