«Greja piecdesmit nokrāsas» ASV startē pārliecinoši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rakstnieces E.L.Džeimsas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») pirmās daļas ekranizācija Ziemeļamerikas kinoteātros startējusi ļoti pārliecinoši, ziņo ārvalstu prese.

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 81,7 miljonus dolāru, kas gan ir mazliet mazāk, nekā prognozēja eksperti. Februāra mēneša rekords gan netika pārspēts, to ar 83,8 miljoniem saglabājusi Mela Gibsona reliģiskā filma «Kristus ciešanas» («The Passion of The Christ»).

Anotācija: Literatūras studente Anastasija Stīla iepazīstas ar pievilcīgo miljardieri Kristjenu Greju. Viņu iepazīšanās drīz pāraug kaislīgā mīlas dēkā, kurā Ana atklāj savas neparastās vēlmes, kā arī Kristjena Greja tumšo noslēpumu, ko viņš rūpīgi slēpj savas ārēji tik nevainojamās dzīves aizsegā.

Arī otram nedēļas jaunumam - piedzīvojumu filmai «Kingsman: Slepenais dienests» («Kingsman: The Secret Service») padevies lielisks starts. Tā iekasējusi 35,6 miljonus un ir ceļā uz to, lai kopsummā spētu iekasēt vismaz 100 miljonus.

Anotācija: Viņi ir specdienestu elite, labākie no labākajiem. Viņi ir lieliski apmācīti, viņi ir paši gudrākie un stilīgākie aģenti, kuri strādā britu karaļnama uzdevumā. Viņu misijas ir superslepenas, un viņi ir spējīgi atrisināt jebkuras sarežģītības uzdevumu. Gerijs - apķērīgs un veikls ielu huligāns, tiek uzaicināts uz pasaulē grūtāko darba interviju, lai pievienotos organizācijai un stātos pretī ļaunam tehnoloģiju ģēnijam.

Lomās: Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton, Mark Strong, Sofia Boutella, Samuel L. Jackson, Sophie Cookson.

Foto: publicitātes

Trijnieku noslēdz pagājušās nedēļas pārliecinošais līderis - animācijas seriāla pilnmetrāžas filma «Sūklis Bobs Kvadrātbiksis» (SpongeBob SquarePants). Otrajā nedēļas nogalē tā iekasējusi 30,5 miljonus, bet kopējie ienākumi jau pietuvojušies 100 miljoniem.

Sūklis Bobs - seriāla varonis kopš 1999. gada, kopā ar draugiem šajā filmā dodas piedzīvojumiem pilnā ceļā, lai atgūtu Krabīša pīrādziņa mērces slepeno formulu, ko veikli pamanījies nočiept viltīgais Burgerbārda (Antonio Banderass). Filma Latvijā uz lielajiem ekrāniem no 6. marta.

«Oskaram» nominētā filma «Amerikāņu snaiperis» («American Sniper») numur 4, bet asa sižeta fantastikas filma «Jupiteras ceļš» (Jupiter Ascending) numur 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu