Leonardo di Kaprio spēlēs noziedznieku ar personības dalīšanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktieris Leonardo di Kaprio jaunā filmā spēlēs šizofrēniķi Billiju Miliganu, kurš vainu par pastrādātajiem noziegumiem novēla uz divām no viņa 24 personībām, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Miligans 70. gadu beigās tika attaisnots apsūdzībās par izvarošanu un laupīšanu. Tā vietā, lai viņu ieslodzītu cietumā, Miliganam nācās pavadīt desmit gadus psihiatriskajās slimnīcās.

Biogrāfiskā filma «The Crowded Room» ir viens no visvairāk atliktajiem Holivudas projektiem. Runas par tās uzņemšanu sākās jau 90.gadu sākumā, kad kā režisors un scenārists tika minēts Džeimss Kamerons.

Turpmākajos gados režija tika uzticēta Džoelam Šūmaheram un Deividam Finčeram, savukārt galvenajai lomai tika izvirzīti tādi aktieri kā Metjū Makonehijs, Džonijs Deps, Breds Pits, Šons Penns un Džons Kjūsaks.

Di Kaprio vēlējies spēlēt lomu kopš 1997. gada.

Miligans nomira 59 gadu vecumā 2014. gada decembrī. Viņš tika apsūdzēts par laupīšanu un trīs sieviešu izvarošanu Ohaio štata universitātes teritorijā 1977. gadā. Tiesā Miligana advokāti apgalvoja, ka noziegumus, Miliganam nezinot, pastrādājušas divas viņa alternatīvās personības. Lesbiete Adalana atzinās sieviešu izvarošanā, savukārt dienvidslāvu komunists vārdā Ragens atzina vainu laupīšanā.

Miligana daudzo personību vidū bija vēl divas sievietes, trīs gadus veca meitene, austrālietis un izglītots brits vārdā Artūrs. 13 personības tika atzītas par nevēlamām.

Filma būs balstīta uz amerikāņu rakstnieka Daniela Kīza 1981. gada grāmatu «The Minds of Billy Milligan».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu