Meita uzņems jaunu biogrāfisko filmu par Brūsu Lī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ķīniešu cīņas meistara un aktiera Brūsa Lī meita producēs jaunu biogrāfisko filmu, kam ģimene devusi pilnīgu piekrišanu. Producentu kompānijas «Bruce Lee Entertainment» īpašniece Šenona Lī strādās ar producentiem Lorensu Greju un Dženetu Janu.

«Ir bijuši citi projekti par manu tēvu, taču tiem trūcis viņa filozofijas un mākslas pilnīgas izpratnes,» norāda Lī. «Tās nav spējušas notvert viņa uzskatus par cīņas mākslu un stāstniecību. Vienīgais veids, kā likt skatītājiem saprast mana tēva dziļdomību un unikalitāti, ir izveidot pašiem savu materiālu.»

«Daudzi nezina, ka Brūss Lī bija aktīvs rakstnieks un sava unikāla mākslas un filozofijas virziena radītājs. Mēs vēlamies parādīt šo viņa personības šķautni, ne tikai fizisko pusi,» viņa piebilda.

Lī producentu kompānija sadarbībā ar asa sižeta filmas «Fast&Furious 6» («Ātrs un bez žēlastības 6») režisoru Džastinu Linu veidos arī televīzijas seriālu, kas balstīts uz Brūsa Lī idejām.

Filmas «Dragon» galvenās lomas tēlotājs nomira 1973. gadā. Viņš bija 32 gadus vecs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu