Kinoblogeri aicina uz filmu, kurā tēlo grupa «Die Antwoord»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

6. martā plkst. 19 k/t Kino Citadele (11. auditorijā) notiks «Kinoblogeri piedāvā» un «Aldara» organizētais īpašais seanss gada intriģējošākajai un neprātīgākajai robotfilmai, «Robots vārdā Čapijs» («Chappie»), kurā galvenās lomas atveido Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) muzikālais lepnums - grupa «Die Antwoord».

Pēc «District 9» pamatotā sūruma un «Elysium» neplānotā smaguma talantīgajam jaunajam režisoram Nīlam Blomkempam izbira visas atlikušās skrūvītes, tāpēc ļoti pareizi lokalizētā filma «Robots vārdā Čapijs» vienkārši ir viens traks, ļaunas satīras caurstrāvots, neganti neprātīgs un jaudīgs robotu «rubaks» ar dziesmām, dejām, apšaudēm un sprādzieniem, kādu pasaule vēl nav pieredzējusi:

Jebkurš bērns ienāk pasaulē pilns potenciāla, un tāds ir arī Čapijs - apdāvināts, īpašs, īsts brīnums. Kā jebkuru citu bērnu, arī Čapiju ietekmē viņam apkārt esošā vide - gan labā, gan sliktā. Taču ir kas tāds, kas atšķir Čapiju no citiem, - viņš ir robots. Viņš ir pirmais robots, kurš spēj domāt un just kā cilvēks. Viņa dzīve un stāsts uz visiem laikiem izmainīs to, kā cilvēki uztver robotus un ko par tiem domā…

Nolēmis pierādīt, ka nav vienas filmas brīnums, Blomkemps savā jaunākajā projektā pulcēja burtiski sapņu komandu - Čapija lomā «redzēsim» režisora talismanu Šarlto Kopleju («District 9», «Elysium», «The A-Team»), kuram kompānijā Devs Patels («Slumdog Millionaire»), grupas «Die Antwoord» dalībnieki reperis Nindža (Ninja) un dziedošā hiphopa dūda Jolandi (Yo-Landi Vi$$er), kā arī smagsvari Sigurnija Vīvere («Alien») un pats kinoblogeru draugs Hjū Džekmens («The Wolverine»), kuri pacels šo «Short Circuit», «Wall-E» un «Robocop» miksli pilnīgā stratosfērā.

www.forumcinemas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu