Aicina pieteikties radošo filmu darbnīcām «No idejas līdz filmai»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 16. līdz 18. aprīlim Rīgā ES mājā Aspazijas bulvārī 28. norisināsies 9. Radošās filmu darbnīcas «No idejas līdz filmai», kur, savienojot teoriju ar praksi, tiks dota iespēja iemācīties izveidot savu pirmo filmu. Filmu darbnīcas šogad notiek Eiropas attīstības gada ietvaros un labākās filmas pārstāvēs mūsu valsti starptautiskā konkursā «Shining Stars of Europe».

Darbnīcas ir atvērtas ikvienam jaunietim vecumā no 15 gadiem līdz 30 gadiem bez priekšzināšanām.

Radošās filmu darbnīcas (RFD) - tas ir ļoti koncentrēts un augstvērtīgs kurss aktiermeistarībā, scenārija rakstīšanā, montāžā un režijā. Strādājot kolektīvā un profesionāļu vadībā, RFD ļaus iziet cauri visiem kino radīšanas etapiem no filmas scenārija tapšanas līdz filmu pirmizrādei. Un tas viss tikai trīs dienās.

Foto: publicitātes

RDF komanda - skaņu un video studija «Marana Productions». Darbnīcu vadītāja – Dace Pūce, vieslektors – režisors Mārtiņš Grauds. RDF atbalsta MasterFoto.

Darbnīcu laiki no plkst. 10 līdz 18.

Darbnīcu valoda – latviešu.

Dalībnieku skaits ierobežots.

Pieteikšanās līdz 31.martam

Noteikumi un pieteikšanās veidlapa šeit: esmaja.lv

Plašāka informācija par iepriekšējām astoņām RFD

Neskaidrību gadījumā rakstīt marana@marana.lv vai zvanīt 26827687.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu