Šons Penns: Aktieri ir pelnījuši augstu atalgojumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu kinozvaigzne Šons Penns (Sean Penn) uzskata, ka aktiermākslas talanti ir pelnījuši saņemt augstu atalgojumu.

Pens atzinās nepatikā pret vārdu «slavenība», jo uzskata sevi par mākslinieku. Viņš domā, ka pieredzējuši un talantīgi aktieri esot pelnījuši iespaidīgos honorārus, kas nereti tiek maksāti par filmām.

«Es esmu 54 gadus vecs. Mana mūža laikā vairs nebūs lielu pārmaiņu. Cilvēki nemainīsies. Mediju darbs nemainīsies, kamēr es vēl būšu dzīvs. Taču domājot par mākslu un cilvēkiem, kuri liek uz spēles savu sirdi un dvēseli, viņi nopelnīs tad, ja spēlēs labi! Cerams, ka viņi daļu no tā ziedos labdarībai. Taču labs aktiera darbs ir zelta vērtē,» intervijā laikrakstam «The Times» sacīja Penns.

Pens norādīja, ka aktieru kļūšana par zīmolu un produktu reklāmas sejām noplicinot viņu vērtību kā aktieriem. «Manuprāt, mākslinieki tādos gadījumos ir lielākie vaininieki,» viņš uzskata. «Viņi ir izveidojuši viegli saprotamu identitāti, kas ir vienlīdzīga ar slavu un naudu. Ieslēdzot televizoru, tev katrreiz mēģina pārdot pulksteni. Vai lūpu krāsu. Kāpēc? Lielākajā daļā gadījumu aktieri tādējādi zaudē karjeras virzienu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu