Als Pačīno debitē rokmūziķa ampluā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētki tiem, kuri ir izcilā aktiera Ala Pačīno (Al Pacino) pielūdzēji! Jau šo piektdien, 20. martā, pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos viņa pēdējais veikums - uz patiesiem notikumiem balstītā ironiskā drāma «Denijs Kolinss» («Danny Collins»).

Leģendārais kino aktieris šoreiz izspēlē stāstu par novecojušu rokmūziķi Deniju Kolinsu, kurš īsti nav nevienam vajadzīgs un joprojām mīl uzdzīvi. Mūziķa dzīve mainās brīdī, kad viņa menedžeris nejauši atrod noklīdušu vēstuli, ko pirms 40 gadiem Denijam rakstījis pats Džons Lenons. Vēstules iedvesmots, Denijs dodas emocionālā ceļojumā, lai atjaunotu saikni ar ģimeni un pāršķirtu jaunu lappusi savā dzīvē.

Par Holivudas vecmeistaru dēvētais Als Pačīno atzīst, ka vairāki cilvēki pēc filmas noskatīšanās viņam teikuši, ka Denija tēlā saskata rokmūzikas leģendas Nīlu Daimondu un Bobu Dilanu. Gangsterfilmu rūdītais aktieris gan par prototipiem izvēlējās citus mūziķus:

«Veidojot Denija tēlu, domāju par Beriju Manilovu un Rodu Stjuartu. Pareizāk sakot, par abstraktu viņu mīlestības bērnu.»

Kaut arī šajā filmā netrūkst kaislību, tā negrasās pretendēt uz Alam Pačīno tik ierasto krimināldrāmu smagumu. "Denija Kolinsa" režisors un scenārija autors ir izcilais izklaides meistars Dens Fogelmans. Viņš plašāk pazīstams kļuvis ar filmām "Trakā, dullā mīlestība" ("Crazy, Stupid, Love"), "Sapinušies" ("Tangled") un "Vāģi" ("Cars").

Līdzās Alam Pačīno uz kinoekrāna ieraudzīsiet arī tādas Holivudas zvaigznes kā Aneti Beningu, Dženiferu Gārneri, Bobiju Kanvalu un Kristoferu Plameru. Filmā skan Džona Lenona dziesmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu