Šons Penns atgriežas ar spraigu trilleri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sākot ar 27. martu, Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt trilleri «Šāvējs» («The Gunman»). Filmas režisors ir populārais asa sižeta kino stāstu autors Pjērs Morels, bet galveno lomu tajā atveido divu «Oskara» balvu ieguvējs Šons Penns.

Režisors Pjērs Morels atzinis, ka sadarbība ar Holivudas superzvaigzni Šonu Pennu ir bijusi ļoti iedvesmojoša un bagātinoša. «Penns ir īsts ieguvums. Viņš aktīvi piedalījās scenārija rakstīšanā, vienlaikus lieliski nospēlējot galveno lomu un uzņemoties atbildību par filmas producēšanu,» presei atzinis franču režisors, kuru skatītāji pazīst kā kino kritiķu mīlētās sociālās drāmas «Nolaupītā» («Taken») radītāju.

Trilleris «Šāvējs» ir stāsts par izbijušu speciālo uzdevumu vienības kareivi Džimu, kurš biznesmeņu interesēs ir piedalījies vairāku Āfrikas valstu valdības gāšanā. Vairākus gadus pēc vienības pamešanas Džims saprot, ka bijis tikai ass instruments varas un naudas kāru cilvēku rokās, tāpēc sāk cīņu uz dzīvību un nāvi ar saviem bijušajiem darba devējiem un bīstamākajiem kolēģiem.

Godalgotais aktieris Šons Penns, kurš pēdējos gados profesionāli ir bijis gana izvēlīgs, atzīst, ka Džima loma viņam ir kas jauns un nebijis. «Iepriekš nebiju piedalījies šāda veida projektā, taču izlasīju scenāriju un acumirklī piekritu Džima lomai. Šajā stāstā, atšķirībā no daudziem citiem, es redzu pamatojumu vardarbībai. Tā ir atbilstoša sabiedrībai, kuru mēs jums vēlamies parādīt,» stāsta aktieris, kurš ir zināms kā dedzīgs humānisma un miera aizstāvis.

Filmas «Šāvējs» dinamiskā darbība norisinās gan Āfrikas džungļos, gan Londonas un Barselonas ielās. Savukārt Šona Penna kolēģi uz ekrāna ir tādas spilgtas kino zvaigznes kā Havjers Bardems, Idriss Elba un Rejs Vinstons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu