«Kurjers 4» pielies kannu adrenalīna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kulta trilleris ar pakaļdzīšanās un kaujas ainām ir pārlādēts un atgriežas kino jaunā veidolā. Filmas «Kurjers 4» (The Transporter Refueled) pirmizrāde paredzēta rudenī, taču nesen internetā parādījušies pirmie tās reklāmkadri. Pusotru minūti garajā klipā ir visi filmas galvenie elementi. Vajāšana, kautiņi, blondīnes un sprāgstošas benzīna tvertnes.

Kurjers bez liekiem jautājumiem var jebkur nogādāt jebko. Savā darbā viņš ievēro tikai dažus noteikumus: nemainīt līguma noteikumus, neinteresēties par vārdiem un par to, kas ir sūtījumā. Ja šie noteikumi tiek pārkāpti, sākas spraiga spēle ar negaidītiem sižeta pavērsieniem un speciālajiem efektiem.

No 2002. līdz 2008. gadam iznāca trīs «Kurjera» filmas. Supervīrieti un kaislīgo autobraucēju tēloja Džeisons Stethems. Ceturtajā filmā Stethemu pensijā sūta jauns, perspektīvs un seksīgs britu aktieris Eds Skreins, ko atceras filmas «Troņu spēle» cienītāji.

Scenāriju atkal sacerējis Liks Besons – filmas «Taksometrs» un tamlīdzīgu sižetu autors. Tāpēc gaidāms ne tikai straujš temps, bet arī sulīgs humors.

Pirmoreiz ielūkojoties filmas kadros, ir iespēja par to pārliecināties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu