«Ātrs un bez žēlastības 7» turpina dominēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spraiga sižeta filmas «Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») ieņēmumi no biļešu pārdošanas Ziemeļamerikas kinoteātros turpina pārsteigt, un jau šobrīd zināms, ka filma ir komerciāli veiksmīgākā no visām «Ātrs un bez žēlastības» franšīzes filmām.

Otrajā izrādīšanas nedēļā filma iekasējusi 60,5 miljonus dolāru, kopumā Ziemeļamerikā sasniedzot jau 252,5 miljonus.

Salīdzinājumam «Ātrs un bez žēlastības 6» aptuveni līdzīgu summu (238 miljoni) spēja iekasēt tikai pēc 105 dienu izrādīšanas kino.

Pasaulē filmas ieņēmumi jau pārsnieguši 800 miljonus.

Anotācija: Pēc tam, kad Dominiks Toreto un viņa draugi uzveic Ouenu Šo, viņa brālis - bijušais britu specdienesta darbinieks Dekards Šo ir tiem uz pēdām, lai atriebtos. Taču viņu pašu mēdz dēvēt par Ēnu. Lai atrastu Ēnu, Dominiks piekrīt ASV valdības uzdevumam - atgūt izsekošanas ierīces prototipu, kas nonācis nepareizajās rokās. Ja viņam tas izdosies, ar šīs ierīces palīdzību viņš varēs izsekot un atrast Šo.

Otro vietu nemainīgi ieņem «DreamWorks Animation» jaunā animācijas filma «Home» («Mājas»). Šoreiz iekasēti 19 miljoni, bet kopējie ienākumi jau pietuvojušies 130 miljoniem.

Foto: publicitātes

Režisora Tima Džonsona (Tim Johnson) animācijas filma stāsta par citplanētiešu tautu būviem, kuri, bēgot no iekarotājiem, nokļūst uz Zemes, kur visdīvainākais būvu pārstāvis Ou pilnīgi nejauši iepazīstas ar piedzīvojumus alkstošu meiteni Tipu. Viņu draudzība kļūst par pierādījumu tam, ka mēs visi esam tik dažādi un nejauši pieļautas mazas sadzīves kļūdas – tas ir tik ļoti cilvēciski. Kad par būvu atrašanās vietu uzzina viņus vajājošie ienaidnieki, Zemes iedzīvotājiem ir jāapvienojas ar būviem, lai aizstāvētu viņu kopējās mājas.

Varoņu balsis ierunājuši Riana, Dženifera Lopesa, Stīvs Martins, Džims Pārsons u.c.

Trijnieku noslēdz debitante, romantiskā filma «The Longest Ride». Tā iekasējusi 13,5 miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu