Piecas gaidītākās vasaras asa sižeta filmas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā aptaujā, kurā iztaujāti biļešu pārdošanas kompānijas «Fandango» kino apmeklētāji, noskaidrotas šīs vasaras gaidītākās asa sižeta filmas, vēsta kino industrijas žurnāls «Variety». Gada sākumā «Fandango» veica aptauju par visa 2015. gada gaidītāko filmu. Gaidītākā izrādījās zinātniskās fantastikas grāvējs «Star Wars: The Force Awakens», kas uz ekrāniem iznāks decembrī. Lūk, pirmais vasaras gaidītāko filmu piecnieks un interesentu procents.

 
Foto: publicitātes

5. «Mad Max: Fury Road» 5%

36 gadus kopš pirmās «Mad Max» («Trakais Makss») filmas šovasar uz ekrāniem tiks demonstrēts «Mad Max» jaunākais turpinājums. Šoreiz Mela Gibsona vietā galvenajā lomā stājies Toms Hārdijs.

Anotācija: Apokaliptiskie notikumi risinās mūsu planētas nomaļākajā nostūrī - bezgalīgā, neauglīgā tuksnesī, kur siro motorizētas bandas. Nespējot rast sirdsmieru kopš sievas un dēla traģiskās nāves, bijušais policists Trakais Makss niknā apņēmībā viens pats cīnās par izdzīvošanu. Taču, kad viņa ceļš krustojas ar dumpīgo imperatori un viņas pavadoņiem, Trakais Makss pievienojas braucējiem un iesaistās nežēlīgās cīņās pret brutālajām bandām, kas viņus vajā.

Režisors: Džordžs Millers.

Lomās: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

4. «Terminator: Genysis» 6%

Filmu sēriju «Terminator» («Terminators») jaunāko daļu gaida 6%.

Anotācija: 2029. gads. Pretošanās kustība Džona Konora vadībā turpina karu pret robotiem. Kaujā par Losandželosu Džona bailes par nākotni pastiprinās, kad TECOM spiegi atklāj Skynet jauno plānu: uzbrukt no divām frontēm - pagātnes un nākotnes, tā uz visiem laikiem izmainot kara gaitu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

3. «Mission: Impossible - Rogue Nation» 10%

Spraiga sižeta filmas «Mission: Impossible - Rogue Nation» iznākšanu gaida 10% aptaujas dalībnieku.

Amerikāņu aktieris Toms Krūzs (Tom Cruise) ir lieliskā formā un gatavs stāties pretī ļaunumam arī piektajā filmu franšīzes «Neiespējamā misija» daļā. Nule klajā nācis filmas reklāmas rullītis, kurā 52 gadus vecais Krūzs karājas pie lidmašīnas, cīnās ar ienaidnieku un visādi citādi apliecina, ka ir lielisks asa sižeta filmu aktieris.

Krūzs, kurš ir viens no ienesīgākajiem Holivudas aktieriem, gaidāmajā filmā spēlē galveno lomu (superspiegu Ītanu Hantu) un darbojas arī kā producents. Scenārija autors ir Krūza trillera «Jack Reacher» («Džeks Rīčers») scenārists Kristofers Makverijs. Kinolenti veidojusi režisora Dž.Dž.Abramsa producentu kompānija «Bad Robot».

Jaunajā filmā spēlē arī «Sapiera» aktieris Džeremijs Reners un Saimons Pegs, kā arī jaunpienācēji Alekss Boldvins un Rebeka Fergusone.

«Neiespējamā misija» ir 13. visvairāk pelnošā filmu franšīze kino vēsturē, un tās kopējie kases ieņēmumi visā pasaulē pārsniedz divus miljardus dolāru (1,08 miljardus latu).

Jaunā sērija uz ekrāniem nonāks 31. jūlijā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

2. «Jurassic World» 14%

Otra gaidītākā filma ir zinātniskās fantastikas piedzīvojumu kinolente «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule»), ko nosauca 14% aptaujāto.

Pirmo divu iznākušo daļu (1993. un 1997. gadā) režisors bija Stīvens Spīlbergs, bet šoreiz dinozaurus režisējis Kolins Trevorovs (Colin Trevorrow).

 
Foto: publicitātes

1. «Avengers: Age of Ultron» 54%

Vasaras visgaidītākā filma ir supervaroņu grāvējs «The Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets»). 54% no aptaujātajiem kino apmeklētājiem vasaras sezonā visvairāk gaida tieši šo filmu. Eksperti lēš, ka pirmajā nedēļas nogalē kinolente nopelnīs vismaz 200 miljonus ASV dolāru, pārspējot 2012.gada oriģinālo filmu «The Avengers» («Atriebēji»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu