Piecas gaidītākās vasaras ģimenes filmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā aptaujā, kurā iztaujāti biļešu pārdošanas kompānijas «Fandango» kino apmeklētāji, noskaidrotas šīs vasaras gaidītākās ģimenes filmas, vēsta kino industrijas žurnāls «Variety». Gada sākumā «Fandango» veica aptauju par visa 2015. gada gaidītāko filmu. Gaidītākā izrādījās zinātniskās fantastikas grāvējs «Star Wars: The Force Awakens», kas uz ekrāniem iznāks decembrī. Lūk, pirmais vasaras gaidītāko ģimenes filmu piecnieks un interesentu procents.

 
Foto: publicitātes

5. «Max» 7%

«Max» ir stāsts par suni, kurš strādā militārajā dienestā un pēc atgriešanās no Afganistānas ir guvis emocionālu traumu - bojā gājis viņa saimnieks. Maksu adoptē kāda ģimene, kura arīdzan karā zaudējusi dēlu, un viņi viens otram palīdz dziedēt kara šausmu radītās rētas.

Filmas uz lielajiem ekrāniem nonāks 26. jūnijā.

 
Foto: publicitātes

4. «Pan» 8%

Pīters Pens ir drosmīgs zēns, kurš negrib kļūt pieaudzis. Viņš mīt teiksmainajā salā Nekurnekadzemē kopā ar pirātiem, indiāņiem un pazaudētajiem puikām. Taču kā viņš tur nokļuva? Kā sākās viņa dzīvesstāsts? Kādā naktī Pīteru nolaupa pirāti un aizved uz brīnumaino Nekurnekadzemi. Tur viņš piedzīvo gan jautrības, gan briesmu pilnus brīžus un pamazām apjauš, ka viņa liktenis ir kļūt par leģendāru varoni - Pīteru Penu.

 
Foto: publicitātes

3. «Tomorrowland» 22%

«Tomorrowland» ir Disneja studijas un režisora Breda Bērda (Brad Bird) zinātniskās fantastikas filma, kurā galvenās lomas atveido Džordžs Klūnijs, Hjū Lorijs, Katrīna Hāna, Brita Robertsone u.c.

Filma uz ekrāniem maija beigās.

 
Foto: publicitātes

2. «Pixar's Inside Out» 23%

«Pixar» filmu studijas jaunākā animācijas filma «Pixar's Inside Out» ieved mūs kādas mazas meitenītes galvā, kur sadzīvo piecas emocijas - prieks, dusmas, riebums, bailes, skumjas.

 
Foto: publicitātes

1. «Minions» 33%

Trīs minioni – apņēmīgais Kevins, dumpīgais Stjuarts un mazais Bobs dodas pasaulē, lai sameklētu jaunu ļaundari, kam minioni varētu kalpot. Trijotnes piedzīvojumiem pilnais un garais ceļojums aizved viņus pie pasaulē pirmās superļaundares Skārletas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu