«Ātrs un bez žēlastības 7» trešo nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spraiga sižeta filmas «Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») ieņēmumi no biļešu pārdošanas Ziemeļamerikas kinoteātros turpina pārsteigt. Trešajā izrādīšanas nedēļā filma iekasējusi 29 miljonus dolāru, kopumā Ziemeļamerikā sasniedzot jau 294,4 miljonus.

Pasaulē filmas ieņēmumi jau pārsnieguši 1 miljardu. Šī filmu franšīze drīz varētu ierindoties starp desmit visu laiku ienesīgākajām.

Anotācija: Pēc tam, kad Dominiks Toreto un viņa draugi uzveic Ouenu Šo, viņa brālis - bijušais britu specdienesta darbinieks Dekards Šo ir tiem uz pēdām, lai atriebtos. Taču viņu pašu mēdz dēvēt par Ēnu. Lai atrastu Ēnu, Dominiks piekrīt ASV valdības uzdevumam - atgūt izsekošanas ierīces prototipu, kas nonācis nepareizajās rokās. Ja viņam tas izdosies, ar šīs ierīces palīdzību viņš varēs izsekot un atrast Šo.

Komēdija «Misija: Lielveikals Vegasa» («Paul Blart: Mall Cop 2») iesāka nedēļu ar 24 miljoniem. Filma ir amerikāņu komiķa Kevina Džeimsa jaunākais veikums.

Džeimss šoreiz uz kino ekrāna izspēlē turpinājumu stāstam par jauko un sirsnīgo lielveikala apsargu Polu Blārtu, kurš reiz izglāba pircējus no bruņotas bandas nagiem. Sešus gadus pēc šā notikuma Pols saņem uzaicinājumu no apsargu asociācijas ierasties Lasvegasā, lai saņemtu augstāko apsarga apbalvojumu Amerikā. Lai gan Pols aizbrauc uz kazino un viesnīcu metropoli, lai atpūstos un izklaidētos, tomēr viņam atkal ir jāķeras klāt saviem darba instrumentiem: stekam un elektro braucamrīkam «Segway». Tas tāpēc, ka Lasvegasā sāk uzdarboties mākslas darbu zagļu banda, kura turklāt nolaupa Pola meitu.

Gatavojoties lielveikala apsarga Pola Blārta lomai, komiķis Kevins Džeimss par spīti savām apaļīgajām ķermeņa formām ir tik labi apguvis «Segway» vadīšanas prasmes, ka ar to pat uzstādīja jaunu Ginesa rekordu. Ņujorkā notikušajā komēdijas «Misija: Lielveikals Vegasa» pirmizrādē aktieris kopā ar īstiem apsargiem uzstādīja rekordu mēģinājumā lielam cilvēku skaitam vienlaicīgi veikt 360 grādu pagriezienu ar «Segway».

Amizantajā un jautrajā piedzīvojumu komēdijā «Misija: Lielveikals Vegasa» vēl bez Kevina Džeimsa darbojas tādi aktieri kā Reinija Rodrigeza, Eduardo Verastigi, Daniela Alonso un Nīls Makdono.

«Universal» studijas šausmene «Unfriended» startē 3. vietā (16 miljoni).

4. vietu ieņem «DreamWorks Animation» jaunā animācijas filma «Home» («Mājas»). Šoreiz iekasēti 10 miljoni, bet kopējie ienākumi jau pietuvojušies 140 miljoniem.

Foto: publicitātes

Romantiskā filma «The Longest Ride» noslīdējusi uz 5. vietu.

Komēdija «Kā izdzīvot aiz restēm» (Get Hard) ar Vilu Ferelu un Kevinu Hārtu galvenajās lomās, ko Latvijas kinoteātros varēs baudīt jau no 24. aprīļa, tikai 6. vietā.

«Disneja» dokumentālā filma «Monkey Kingdom» iekasējusi 4,7 miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu