«Ātrs un bez žēlastības 7» aiztraucas garām «Adelainas gadiem»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spraiga sižeta filmas «Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») ieņēmumi no biļešu pārdošanas Ziemeļamerikas kinoteātros turpina pārsteigt. Ceturtajā izrādīšanas nedēļā filma iekasējusi 18,2 miljonus dolāru, kopumā Ziemeļamerikā sasniedzot jau 320,5 miljonus.

Globālie filmas kases ieņēmumi sasnieguši 1,3 miljardus ASV dolāru (1,2 miljardus eiro), ierindojot to piektajā vietā starp ienesīgākajām filmām kino vēsturē.

Anotācija: Pēc tam, kad Dominiks Toreto un viņa draugi uzveic Ouenu Šo, viņa brālis - bijušais britu specdienesta darbinieks Dekards Šo ir tiem uz pēdām, lai atriebtos. Taču viņu pašu mēdz dēvēt par Ēnu. Lai atrastu Ēnu, Dominiks piekrīt ASV valdības uzdevumam - atgūt izsekošanas ierīces prototipu, kas nonācis nepareizajās rokās. Ja viņam tas izdosies, ar šīs ierīces palīdzību viņš varēs izsekot un atrast Šo.

2. vietā nemainīgi komēdija «Misija: Lielveikals Vegasa» («Paul Blart: Mall Cop 2»). Filma ir amerikāņu komiķa Kevina Džeimsa jaunākais veikums.

Džeimss šoreiz uz kino ekrāna izspēlē turpinājumu stāstam par jauko un sirsnīgo lielveikala apsargu Polu Blārtu, kurš reiz izglāba pircējus no bruņotas bandas nagiem. Sešus gadus pēc šā notikuma Pols saņem uzaicinājumu no apsargu asociācijas ierasties Lasvegasā, lai saņemtu augstāko apsarga apbalvojumu Amerikā. Lai gan Pols aizbrauc uz kazino un viesnīcu metropoli, lai atpūstos un izklaidētos, tomēr viņam atkal ir jāķeras pie saviem darba instrumentiem - steka un elektro braucamrīka «Segway». Tas tāpēc, ka Lasvegasā sāk uzdarboties mākslas darbu zagļu banda, kura turklāt nolaupa Pola meitu.

Gatavojoties lielveikala apsarga Pola Blārta lomai, komiķis Kevins Džeimss par spīti savām apaļīgajām ķermeņa formām ir tik labi apguvis «Segway» vadīšanas prasmes, ka ar to pat uzstādīja jaunu Ginesa rekordu. Ņujorkā notikušajā komēdijas «Misija: Lielveikals Vegasa» pirmizrādē aktieris kopā ar īstiem apsargiem uzstādīja rekordu mēģinājumā lielam cilvēku skaitam vienlaicīgi veikt 360 grādu pagriezienu ar «Segway».

Amizantajā un jautrajā piedzīvojumu komēdijā «Misija: Lielveikals Vegasa» vēl bez Kevina Džeimsa darbojas tādi aktieri kā Reinija Rodrigeza, Eduardo Verastigi, Daniela Alonso un Nīls Makdono.

Savukārt jaunums - romantiskā filma «Adelainas gadi», kurā galveno lomu spēlē Bleika Laivlija («Mežoņi», «Zaļais lukturis», «Pilsēta» un TV seriāls «Intrigante»), tikai 3. vietā ar 13,3 miljoniem.

Foto: publicitātes


Anotācija: Jauna sieviete 20. gs. sākumā, būdama 29 gadus veca, piedzīvo autoavāriju, pēc kuras brīnumainā kārtā iegūst spēju nenovecot. Teju astoņdesmit gadus Adelaina dzīvo noslēgtībā, liedzot sev pietuvoties tuvāk un atklāt viņas noslēpumu. Adelainas meita ir vienīgā, kas to zina. Pēc vientulībā pavadītiem gadiem Adelaina beidzot sastop vīrieti, ar kuru kopā vēlētos novecot. Adelaina atgūst kaisli dzīvot un mīlēt, taču brīdī, kad viņas noslēpums varētu tikt atklāts, pieņem lēmumu, kas izmainīs visu viņas turpmāko dzīvi.

Filmā galveno lomu spēlē Bleika Laivlija, Mikels Hovsmens («Mežone», «Pasaules karš Z» un seriāls «Troņu spēles»), Zelta Globusa balvas ieguvēja Ketija Beikere («Par Mēriju Popinsu un Benksa kungu», «Edvards Šķērrocis») un Harisons Fords («Indiana Džonss un kristāla galvaskausa karaļvalsts», «Neiznīcināmie 3» un «Kovboji un citplanētieši»). Filmu ir režisējis Lī Tolands Krīgers («Seleste un Džesijs. Nešķirami»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu