«Atriebēji: Ultrona laikmets» sāk iespaidīgi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vasaras visgaidītākā filma - supervaroņu grāvējs «The Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets») apliecinājis savu statusu un pārliecinoši iekarojis Ziemeļamerikas kinoteātru topa 1. vietu.

Pirmajā nedēļas nogalē kinolente nopelnīja 187,6 miljonus. Eksperti prognozēja, ka filma iekasēs 210 miljonus ASV dolāru, pārspējot 2012. gada oriģinālo filmu «The Avengers» («Atriebēji»), kas spēja iekasēt 207 miljonus. Taču tā nenotika.

Tomēr «Atriebēji: Ultrona laikmets» tāpat ir sasniegusi ļoti augstu rezultātu, un filmas ieņēmumi ir otrs labākais rezultāts Ziemeļamerikas kino topa vēsturē.

3. vietā ir «Dzelzs vīrs 3» ar 174 miljoniem.

Filmas anotācija: Cilvēce atrodas uz iznīcības robežas. Ultrons - mākslīgais intelekts, kurš bija radīts, lai aizsargātu Zemi no ārējiem ienaidniekiem, ir kļuvis par ienaidnieku pašai cilvēcei. Vienīgie, kas var mest izaicinājumu tik neapturamam pretiniekam ir Atriebēji. Taču Ultrons ir pārāk spēcīgs - viņa laikmets ir sācies un tajā nav paredzēta vieta cilvēkiem.

Foto: publicitātes

2. vietā šonedēļ romantiskā drāma «Adelainas gadi» («Age of Adeline»), kurā galveno lomu atveido amerikāņu aktrise - viena no planētas skaistākajām sievietēm (tā liecina aptaujas) Bleika Laivlija. Viņas ekrāna partneri ir tādas Holivudas zvaigznes kā Mikels Hovsmens un Harisons Fords.

Spraiga sižeta filma «Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») numur 3.

Vietu zemāk komēdija «Misija: Lielveikals Vegasa» («Paul Blart: Mall Cop 2»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu