Jauns šovs "Zvaigžņu lietus" (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT ēterā no 27.janvāra būs skatāms jauns izklaidējošs šovs "Zvaigžņu lietus". Krāšņajā sacensībā piedalīsies azartiski pāri, kas sniegs augstvērtīgus, nepārspējamus un elpu aizraujošus priekšnesumus, cīņā par galveno balvu.

"Precīzākais "Zvaigžņu lietus" raksturojums ir dzīvs šovs, jo tajā būs gan dzīvā mūzika – dzīvi muzikāli priekšnesumi, gan šova elementi," saka LNT galvenais producents Nika Volmārs.

Šova vajadzībām Rīgas Kinostudijas 1.paviljonā top 8 x 12 metru liela skatuve, tās augstums pārsniedz 6 metrus un tā ir līdz šim lielākā skatuve, kas būvēta šāda veida TV šova norisei. Izmaksu un tehniskā risinājuma ziņā šova "Zvaigžņu lietus" skatuve konkurē ar dažādu muzikālu apbalvošanas ceremoniju un TV koncertu skatuvēm, kas parasti tiek būvētas tikai vienam pasākumam.

Skatuves metāla konstrukcija sver 3.5 tonnas, tai izmantoti 1000 dažāda lieluma gaismas ķermeņi, kā arī 1000 m2 politkarbonāta. Tehniski "Zvaigžņu lietus" norisi nodrošinās vairāk kā 60 cilvēku liela komanda.

"Skatuves izmērs ir praktiski tāds pats kā lielos rokkoncertos, līdz ar to iespēja izpausties būs, galvenais, lai māksliniekiem pietiek radošās domas," saka skatuves un gaismas kompānijas „NA” direktors Aldis Janevics.

Katru svētdienas vakaru tiešraidē no Rīgas Kinostudijas varēs vērot azartisku sacensību par uzvaru šovā un par galveno balvu – 10 000 eiro. Šovā dalību uzsāks 12 pāri – katrā pārī viens dalībnieks ir pieredzējis mūzikā, savukārt otrs pazīstams kāda citā sfērā. Šova dalībniekus vērtēs žūrija un skatītāji, kopējais vērtējums tiks veidots proporcionāli saskaitot žūrijas vērtējumu un skatītāju balsis.

"Zvaigžņu lietū" piedalīsies: Jana Kalniņa (humoriste) un Ivo Grīsniņš Grīslis ("Prego" solists) Nellija Šlēgelmilha (ūdens motosportiste) un Ansis Klintsons ("Logo" solists) Jenny May (dziedātāja) un Šons (horeogrāfs) Marta Kukarāne (dziedātāja) un Uģis Viļums (ASK/Rīga basketbolists) Agnese Rakovska ("Triānas Parks" soliste) un Artis Dzērve (multimākslinieks) Gunita Ozola ("Finx" soliste) un Kaspars Antess ("Rīgas Viļņi" galvenais redaktors) Yana Kay (dziedātāja) un Intars Rešetins (aktieris) Agnese Zeltiņa (aktrise) un Normunds Pauniņš ("Otra Puse" solists) Anita Altmane ("Pastaiga" modes redaktore) un Markus Riva (dziedātājs) Ieva Pļavniece (aktrise) un Ivo Fomins (dziedātājs) Liene Zostiņa ("Zelta Drudzis" vadītāja) un Edijs Šnipke (mūziķis) Ginta Ēķe (dziedātāja) un Vents Armands Krauklis (Saeimas deputāts)

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu