Raidījums „Brīnišķīgās Vakara Ziņas ar Andu Auziņu”! (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

10.aprīlī un turpmāk katru piektdienu plkst.21.00 kanālā LNT mūs priecēs jauns nedēļas notikumus izvērtējošs raidījums „Brīnišķīgās Vakara Ziņas ar Andu Auziņu”, kurā varēsim sekot līdzi nedēļas spilgtākajām aktualitātēm, kas bieži izrādās līdz absurdam smieklīgas.

Mēs esam maza valsts, bet noteikti viena liela ģimene. Un, kā jau normālā ģimenē, mēs vadām savu ikdienu, ko veido neskaitāmi notikumi, nianses un pagriezieni. Tās spilgtākās lietas ir svarīgi izcelt un paraudzīties uz tām vienkārša cilvēka brillēm. Raidījums būs nedēļas deviņu spilgtāko notikumu kopsavilkums, ko raidījuma komanda būs izanalizējusi tā kā neviens cits Latvijā to nedara. Īpaša pieeja, jeb citiem vārdiem – raidījuma veidotāji pamatīgi iedziļināsies lietās, kas mūs satrauc, priecē vai savādāk veido to kņudošo sajūtu vēderā.

Pirmajā raidījumā veidotāji atklāj, ka plāno pievērsties kādas ļoti pamanāmas reklāmas analīzei, noskaidrot, ko tauta īstenībā domā par Valdi Dombrovski, kā arī nodos atklātībai īstos policijas rāciju ierakstus, kas iegūti grautiņu laikā Vecrīgā. Un ne tikai, jo raidījuma saturs ir atkarīgs no notikumiem ar un ap mums.

Raidījuma vadītāja ir jauna, līdz šim televīzijā neredzēta persona Anda Auziņa. Andai šī ir debija zilajā ekrānā, taču tas viņu nebiedē, bet tieši otrādi – iedvesmo. „Man patiešām ir ļoti liels prieks, ka es varu ne tikai vadīt raidījumu. Pliks vadītājs jau nekam neder! Ne tiešā un ne pārnestā nozīmē. Man tāpēc ir konkrēts mērķis – es gribu visu notiekošo salikt pa plauktiņiem un palīdzēt sabiedrībai saprast, kas aiz katra notikuma un kurā vietā stāv,” atzīst Anda. Anda ir trešā kursa studente un milzīgo atlases konkursu izturējusi, pateicoties savai apņēmībai un harismai. „Uzklausījām vairāk nekā četrus tūkstošus kandidātu. Mēs jau bijām atmetuši cerības atrast kādu talantīgu cilvēku, kas kaut ko grib. Tie, kas ir talantīgi, – tie kā likums neko negrib, ir apnikuši no savas piesātinātās ikdienas, un bieži tiem pa priekšu iet čīkstēšana, šķendēšanās un apnikuma gaudas. Un otrādi – tie, kas ārprātīgi grib, tiem pietrūkst talanta, jo viss spēks koncentrēts uz to ārprātīgo gribēšanu. Taču, ieraugot Andu, mēs sapratām, ka IR! Beidzot!” atklāj raidījuma producents Misters Rū.

Rū arī atklāj, ka komandā ir pieaicināti ļoti profesionāli žurnālisti un satura veidotāji, kas sevi pierādījuši gan pagrīdē, gan arī stažējušies ārzemju ziņu kanālos. Daudzi noteikti būs dzirdējuši par daudzsološo žurnālisti Noru Koks, par analītiķi Imantu Visvari, par pārliecības un problēmu speciālisti Edīti Balto. Bet tie, kas nē, tiem būs tā iespēja jaunos talantus iepazīt vaigā un darbībā.

„Tātad raidījums būs par visu aktuālo. Un vienīgi. Tikai par to, kas reāli mūs satrauc, par ko mēs runājam, par ko priecājamies. Par mums pašiem. Būs gan politika, gan intervijas, gan tautas viedoklis. Mēs vēlamies pacelt tautas kopējo noskaņojumu, jo šis ir laiks, kad jāturas kopā! Un jāsaglabā optimisms!” skaidro Rū.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu