Filma «Mans tēvs baņķieris» izraisījusi rekordlielu skatītāju interesi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Režisores Ievas Ozoliņas veidotā filma «Mans tēvs baņķieris» kinoteātrī «Splendid Palace» divu nedēļu laikā sasniegusi apmeklējuma rekordu, kļūstot par skatītāko latviešu dokumentālo kino pēdējo gadu laikā, informē SIA «Rīgas nami» sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Pētersone.

Viņa pastāstīja, ka dokumentālo filmu seansus apmeklē vidēji 30-40 cilvēku, taču uz katru filmas «Mans tēva baņķieris» seansu ierodas vairāki simti skatītāju.

«Ar katru seansu skatītāju skaits pieaug - pēdējās reizēs bija jau ap 300-400 skatītāju,» stāstīja Pētersone, piebilstot, ka zālē ir vieta 500 skatītājiem.

«Filma acīmredzot ir iekļuvusi cilvēku izvēļu sarakstā,»

izteicās Pētersone.

Kā ziņots, filma «Mans tēvs baņķieris» ir autobiogrāfisks dokumentāls detektīvstāsts, kurā režisore seko notikumiem 20.gadsimta 90.gados, kad viņas tēvs - bankrotējušas bankas prezidents - pazūd bez vēsts. Viņš Interpola meklēšanā ir jau 16 gadus, un tad pēkšņi pienāk ziņa, ka kāds vīrietis ar meklējamā vīrieša personas datiem ir pieteicies Malaizijas psihiatriskajā klīnikā.

Filma ir skatāma kinoteātrī «Splendid Palace» un arī kinoteātros citur Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu