Klūnija «Rītdienas zeme» apsteidz «Pirmklasīgās 2»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros jauns līderis. Muzikālās filmas «Pirmklasīgās» turpinājums «Pirmklasīgās 2» («Pitch Perfect 2») zaudējis 1. vietu, un par skatītāju pieprasītāko pagājušās nedēļas kino filmu kļuvusi filma «Rītdienas zeme» («Tomorrowland»), kurā vienu no galvenajām lomām atveido Džordžs Klūnijs.

Vienai no gada vērienīgākajām oriģinālā kino pārstāvēm «Rītdienas zeme» tika atvēlēts plašs ekrānu skaits. Filmu režisējis Breds Bērds, bet vienu no galvenajām lomām atveido Džordžs Klūnijs. Filma sākusi atpelnīt savu teju 200 miljonu lielo budžetu, un pirmās skatītāju atsauksmes liecina, ka tas ir paveicams uzdevums. Pirmajā nedēļas nogalē lente iekasējusi 32 miljonus.

Anotācija: Kad piedzīvojumu meklētājas Keisijas rokās nonāk noslēpumains priekšmets, ar kura palīdzību ir iespējams nokļūt paralēlā realitātē, viņa meklē palīdzību pie ciniska ģēnija - izgudrotāja Frenka. Keisijai ir jāmēģina pārliecināt Frenku atklāt viņai noslēpumu, kurš apvij paralēlajā realitātē esošo fantastisko pasauli, un jāpalīdz viņam atgriezties tur, no kurienes Frenks reiz ticis izraidīts.

Lomās: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Kathryn Hahn, Tim McGraw, Keegan-Michael Key, Judy Greer.

Filma Latvijā no 27. maija.

Otrajā nedēļas nogalē filma «Pitch Perfect 2» par a cappella dziedātāju grupu iekasējusi 30 miljonus dolāru.

Jaunajā filmā «Pitch Perfect 2» dziedošās meitenes piedalās a capella pasaules mēroga čempionātā (kurā amerikāņiem vēl nekad nav izdevies uzvarēt), lai stātos pretī labākajiem no labākajiem a capella ansambļiem no visas pasaules un sīvākajam pretiniekam - «Das Sound Machine»...

Latvijas kinoteātros filma no 29. maija.

3. vietā ar 23,8 miljoniem asa sižeta filma «Trakais Makss: Skarbais ceļš» («Mad Max: Fury Road»). Populārajā kino portālā «Rotten Tomatoes» šis austrāliešu režisora Džordža Millera veikums tiek dēvēts pat par gada labāko notikumu asa sižeta filmu žanrā, un tas īpaši tika godināts Kannu kinofestivālā.

Apokaliptiskais trilleris «Trakais Makss: Skarbais ceļš» ir turpinājums pirms trīsdesmit gadiem tapušam kino kulta stāstam par policistu Trako Maksu. Leģendārā asa sižeta triloģija kļuva ne vien par vienu no spožākajiem Austrālijas kino industrijas panākumiem, bet arī par pasaules zvaigznēm padarīja režisoru Džordžu Milleru un aktieri Melu Gibsonu.

Slavenā kino stāsta jaunākās daļas apokaliptiskie notikumi risinās mūsu planētas nomaļākajā stūrī – bezgalīgā, neauglīgā tuksnesī, kur siro motorizētas bandas un ir zudusi jebkāda savstarpējā cilvēcība. Šajā brutālajā vidē pēc sievas un dēla traģiskās nāves par izdzīvošanu cīnās un sirdsmieru cenšas iegūt bijušais policists Trakais Makss. Viņš kļūst par nevaldāmu spēku, kad apvienojas ar dumpīgo imperatori Furiozu.

Foto: publicitātes

4. vietā jaunums - šausmu trilleris «Poltergeists» ar 23 miljoniem.

Anotācija: Ģimene, kura ir pārvākusies uz citu dzīvesvietu, negaidīti atklāj nepatīkamu lietu – viņu māja atrodas teritorijā, kur agrāk bijuši kapi. Kad mājā mītošie ļaunie gari aizvien biežāk sāk izrādīt interesi par viņu meitu un apdraudēt visus pārējos, Ērikam un Eimijai ir jāizdara viss iespējamais, lai glābtu ģimeni no senā ļaunuma.

Supervaroņu grāvējs «The Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets») numur 5, bet režisores Anes Flečeras («Bildinājums», «27 kleitas») jaunākā asa sižeta komēdija «Karstā pakaļdzīšanās» («Hot Pursuit»), kurā galvenajās lomās «Oskara» balvas laureāte Rīza Viterspūna («Sirds robeža», «Mežone») un kolumbiešu izcelsmes ekrāna zvaigzne Sofija Vergara («Šefpavārs uz riteņiem») - numur 6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu