Sākas "Zvaigžņu lietus 2" (54)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krāšņās LNT jaunās sezonas atklāšana vainagojās ar grandiozā LNT muzikālā šova „Zvaigžņu lietus 2” pirmo koncertu 31. augustā.

Šovā uzvarēja centīgais Maksimas efektologs Centis Ūbele un skanīgās balss īpašniece, estrādes dziedātāja Santa Zapacka. Cienījamā žūrija - vokālais pedagogs un profesors Arvīds Luste, Saeimas deputāte, aktrise Ausma Kantāne, populārais aktieris un „Zvaigžņu lietus 1” uzvarētājs Intars Rešetins un raidījuma "Zelta drudzis" vadītāja un "Zvaigžņu lietus 1" dalībniece Liene Zostiņa - šarmantajam pārim piešķīra 39 punktus.

Skatītājiem bija iespēja ne tikai priecāties par rūpīgi sagatavotajiem priekšnesumiem, bet arī novērtēt visu dalībnieku vokālās dotības un saderību. Skatītāju vērtējumu pārliecinoši izturēja arī jaunā šova vadītāja, smaidīgā un atraktīvā MTV Latvija VJ`s Žanete Skarule, kura aizrautīgi vadīja šovu ar jau pazīstamo „Zvaigžņu lietus” vadītāju Māri Grigali.

Viena no spilgtākajām sievietēm šovā bija izskatīgā Elita Drāke, kura ar savu partneri Andri Baltaci izpildīja dziesmu "Piezvani man". Šovā piedalījās arī divas profesionālas dejotājas - Viola Abramova un Laura Kosīte ar partneriem aktieri Gundaru Silakaktiņu un grupas Tranzīts līderi Ralfu Rubeni. Ar savu harmoniju un sadziedāšanos pārsteidza ģimenes pāris mūziķis Andris Kivičs un viņa sieva Elīna Kiviča, kuri izpildīja abu mīļāko dziesmu - grupas U2 skaņdarbu „One”.

Bet romantiskās Francijas esenci atklāja "Latvijas Talants 2007" uzvarētāja Kristīne Zaharova un francūzis, uzņēmējs Nikolā Roldana ar pasaulslaveno skaisto dziesmu „Les Champs Elysees". Jautro un ritmisko rokenrola dziesmu "Wake Me Up Before You Go-Go" šoreiz publikai piedāvāja pasaules skaistākā meitene "Mis Universe 2005" titula ieguvēja Ieva Kokorēviča un Raimonda Paula atklātais talants Jānis Moisejs.

Savukārt žūrijas locekli Ausmu Kantāni un arī pārējos klausītājus patīkami pārsteidza emocionālais basketbolistes Ditas Krūmbergas un grupas „Autobuss debesīs” solista Marta Kristiana Kalniņa sniegums. Vislielāko vokālo pārsteigumu sagādāja režisors Kristaps Streičs. Viņa un partneres Candy sniegumu žūrija nodēvēja par gandrīz profesionālu. Turklāt viņi savam uznācienam bija sarūpējuši Elvisa cienīgu kabrioletu, kuru uzbrauca tieši uz skatuves. Pirmo "Zvaigžņu lietus 2" koncertu noslēdza Saeimas deputāte Sarmīte Ķikuste ar operdziedātāju Aivaru Krancmani.

Pirmajā raidījumā neviens no pāriem šovu nepameta. Tomēr šī situācija pēc nedēļas mainīsies, jau nākamajā koncertā cīņa kļūs saspringtāka, jo kādam no desmit pāriem šovs būs jāpamet.

Jau šo svētdien, 7. septembrī, pulksten 20.20, „Zvaigžņu lietus 2” skatuve atkal tiks izgaismota, šoreiz par godu 80. gadu supergrupas Eolika īpašajam priekšnesumam Raimonda Paula dziesmu popūrijā un latviešu skaistākajām zelta dziesmām, kuras izpildīs šova dalībnieki.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu