Šādu zemestrīci vēl nebūs pieredzējis neviens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros pārliecinoši startējusi asa sižeta filma «Sanandreasa lūzums» (San Andreas), kas vēsta par postošu zemestrīci Kalifornijā, ziņo «collider.com».

Filma nedēļas nogalē iekasējusi 53,2 miljonus dolāru, kas pārsniedz kino ekspertu prognozes.

Anotācija: Kad divu ģeoloģisko plātņu sakustēšanās Sanandreasa lūzuma zonā izraisa 9 balles spēcīgu zemestrīci Kalifornijā, glābēju helikoptera pilots kopā ar šķirto sievu dodas no Losandželosas uz Sanfrancisko, lai glābtu savu vienīgo meitu. Tomēr briesmu pilnais ceļojums uz ziemeļiem ir tikai sākums un, kad šķiet, ka ļaunākais jau ir aiz muguras, katastrofas apmēri tikai pieaug...

Lomās: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt, Art Parkinson, Paul Giamatti, Kylie Minogue.

Muzikālās filmas «Pirmklasīgās» turpinājums «Pirmklasīgās 2» («Pitch Perfect 2») saglabājis 2. vietu ar 14,3 miljoniem, bet pagājušās nedēļas līderis - filma «Rītdienas zeme» («Tomorrowland»), kurā vienu no galvenajām lomām atveido Džordžs Klūnijs, noslīdējis uz 3. vietu (13,8 miljoni).

Foto: publicitātes

4. vietā ar 13,6 miljoniem asa sižeta filma «Trakais Makss: Skarbais ceļš» («Mad Max: Fury Road»). Populārajā kino portālā «Rotten Tomatoes» šis austrāliešu režisora Džordža Millera veikums tiek dēvēts pat par gada labāko notikumu asa sižeta filmu žanrā, un tas īpaši tika godināts Kannu kinofestivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu