Vecgada vakars pie televizora (49)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Televīzija (LTV), "TV3" un Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT) skatītājiem piedāvās aizvadīt Veco gadu un sagaidīt Jauno gadu ar izklaidējošu svētku programmu.

LTV demonstrēs gan filmas, gan koncertu ierakstus, gan raidījumu "Krodziņā pie Paula" ar Intaru Busuli, Donu, Amber, Anci Krauzi, Jāni Stībeli, Ievu Pļavnieci, Žoržu Siksnu, Viktoru Lapčenoku, Kristīnu Zaharovu, Normundu Rutuli un Niku Matvejevu, gan aktieri Hariju Spanovski un daudziem citiem Latvijas izcilajiem mūziķiem un aktieriem. Bet Vecgada vakara īpašā viešņa būs Laima Vaikule.

Raidījums "Krodziņā pie Paula" LTV 1.kanālā būs skatāms plkst.21.40 un pēc pusnakts.

Vecgada vakarā plkst.19 LTV 1.kanāla ēterā būs koncerts "Igo. 30 gadi uz skatuves". Latvijas mūzikas dzīvē vairākās paaudzēs labi pazīstamā dziesmu autora un dziedātāja Rodrigo Fomina mūzika bijusi aktuāla no 80.gadiem līdz pat mūsdienām, tālab viņa klausītāju amplitūda ir visai plaša. Par godu viņa 30 radošās darbības gadiem šogad tika veidota vesela koncertturneja, kuras laikā notika 13 koncerti dažādās Latvijas pilsētās.

Plkst.23.45 LTV 1.kanālā būs skatāma Ministru prezidenta Ivara Godmaņa (LPP/LC) uzruna gadumijā, bet plkst.23.55 Valsts prezidenta Valda Zatlera apsveikums Jaunajā gadā, savukārt pēc tam sekos svētku salūts.

Pēc pusnakts LTV skatītājiem piedāvās grupas "Labvēlīgais tips" koncertu "Visvisādas nejēdzības" un starptautiskā sporta deju festivāla "GE Money Grand Prix Latvija 2008" pārraidi.

Savukārt "TV3" gadu mijā būs redzams svētku "Bez tabu", speciālais seriāla "Ādamsoni" izlaidums, kā arī lieliskas filmas. Raidījuma "Bez tabu" veidotāji sola, ka šajā vakarā varēs atcerēties spilgtākos, svarīgākos, šokējošākos un kuriozākos 2008.gada notikumus.

Pēc īpašā seriāla "Ādamsoni" pārraides "TV3" piedāvās pavadīt līksmu vakaru ar iemīļoto Vecgada filmu "Likteņa ironija jeb vieglu garu", pēc kā sekos Godmaņa un Zatlera svētku uzruna un Jaunā gada svētku salūts. Pēc pusnakts "TV3" skatītājiem būs iespēja noskatīties televīzijas šova "Dejo ar zvaigzni 2" koncertu.

LNT vakara programmu sāks ar radījuma "Tautas balss" programmu "Kā būt laimīgam 2009.gadā?", pēc kā sekos ziņu raidījums un izklaides programma. Pēc pusnakts LNT skatītājiem būs iespēja noskatīties izklaidējošu programmu "Jaungada nakts dziesmu karuselis" un Intara Busuļa un grupas "Sweetwater" koncertu.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu