Noskaties: Episka pakaļdzīšanās jaunajā Terminatora filmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pasaule ar aizturētu elpu gaida 1. jūliju, kad uz lielajiem ekrāniem nonāks jaunākā Terminatora filma «Terminator: Genisys». Nule publicēts neliels ieskats režisora Alana Teilora gaidāmajā filmā - pakaļdzīšanās aina uz tilta. Jaunajā kinolentē «Terminator: Genisys» Džons Konors nosūta savu labāko leitnantu atpakaļ pagātnē, lai izglābtu māti no terminatoriem un nodrošinātos, ka pats izdzīvo.

Kanādiešu režisors Džeimss Kamerons nesen intervijā sacījis, ka «Genisys» atdzīvināšot «Terminatora» sāgu pēc neveiksmīgās trešās un ceturtās daļas. Viņš veidoja 1984. gadā iznākušo pirmo daļu «The Terminator», kā arī turpinājumu «Terminator 2: Judgment Day» («Terminators 2: Sprieduma diena»), kas iznāca 1991. gadā. Viņš sacīja, ka esot «izstāstījis stāstu» divās filmās, bet nākamās divas neesot «Terminatora» vārda cienīgas (trešo un ceturto filmu veidojuši citi režisori). Kamerons sacīja, ka viņa viedoklis par franšīzi esot mainījies, kad viņš noskatījies jauno filmu.

Jābūt labai filmai!

Latvijā «Terminator: Genisys» kinoteātros no 10.jūlija.

Lomās: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, Lee Byung-hun, Matt Smith un J. K. Simmons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu