«Juras laikmeta pasaule» turpina dominēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Arī otrajā nedēļa k inolentes «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule») kases ieņēmumi ASV sasnieguši ievērojamu ciparu - 102 miljonus dolāru. Filmas globālie ienākumi jau sasnieguši 981,3 miljonus.

«Jurassic Park» («Juras laikmeta parks») filmu sērija aizsākās 1993. gadā. Piedzīvojumu filmā attēloti zinātnieku mēģinājumi izveidot dabas parku ar klonētiem dinozauriem.

Otrā sērijas filma «The Lost World: Jurassic Park» («Juras laikmeta parks 2») iznāca 1997. gadā, bet četrus gadus vēlāk tai sekoja «Jurassic Park III» («Juras laikmeta parks 3»). Ceturtā kinolente iznākusi pēc 14 gadu pārtraukuma.

Režisora Kolina Trevorova filmā «Jurassic World» galvenajā lomā ir aktieris Kriss Prats.

Par patiesi iespaidīgu šo nedēļas nogali padarīja tas, ka ļoti labas sekmes guva arī otrās vietas ieguvējs «Inside Out» («Prāta spēles»). Pixar animācijas filma iekasējusi 91 miljonu, kas šai studijai ir otrs visu laiku labākais rezultāts. Unikāls gadījums, kad vienā nedēļas nogalē divām filmām izdotas iekasēt ap 100 miljoniem.

Viena no šīs vasaras gaidītākajām komēdijām «Spiegs» («Spy»), kurā galvenās lomas atveido Džeisons Stethems, Džūda Lovs un Melisa Makārtija, šonedēļ līdz ar to zaudējusi vēl vienu vietu. Nedēļas griezumā 10,5 miljoni.

Savukārt asa sižeta drāma «Sanandreasa lūzums» (San Andreas), kas vēsta par postošu zemestrīci Kalifornijā, - noslīdējusi uz 4. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu