Kinoblogeri aicina baudīt «Kill Bill» uz lielā ekrāna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

27. jūnijā Kinoblogeri piedāvā vēlreiz uz lielā ekrāna noskatīties un izbaudīt leģendārā kinorežisora Kventina Tarantino ne mazāk leģendāro diloģiju «Nogalināt Bilu» («Kill Bill») pavisam īpašā pasākumā k/t Kino Citadele!

Šis ir Kventina Tarantino gads - tāpat kā jebkurš, kurā iznāk viņa jaunā filma. «Rezervuāra suņus» mēs citējam no galvas, «Lubene» nesen svinēja savu 20 gadu jubileju, «Death Proof» mēs labāk aizmirstu, bet «Jackie Brown» vēl nav pienācis laiks… kas atstāj mūs ar vienīgo loģisko izvēli - tiekamies uz unikālu, izcilu un vēl nebijušu pasākumu, lai vēlreiz noskatītos abas «Kill Bill» daļas jeb Kinoblogeri piedāvā «Kill Bill: The Whole Bloody Affair».

Kā vēsta sena klingonu paruna, tad atriebību vislabāk ir pasniegt aukstu, taču šajā pasākumā viss būs karstāks par karstu - prezentācija no Latvijas tarantinofīla Sergeja Musatova, konkurss par Tarantino filmām un to pasauli, saprātīga pauze starp filmām un lieliski pavadīts vakars, un tas viss tikai par 9,90 eur (cigaretes un burgers cenā neietilpst).

Biļetes jau pieejamas

www.facebook.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu