11 ekrāna partneri, kas ienīduši viens otru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Katram cilvēkam ir filmas un seriāli, kas viņu aizrauj un kas viņam patīk. Bieži vien, lai filma vai seriāls ieinteresētu skatītāju, lentē jāpiedalās konkrētiem, simpatizējošiem aktieriem vai aktieru grupai. Kaut arī bieži filmās tiek izspēlētas reālistiskas mīlas ainas, romantiskas etīdes, kas tik ļoti aizrauj, tomēr ir arī tādi aktieri, kas reālajā dzīvē viens otru ienīst, kaut ekrānā redzams pretējais. TVNET piedāvā 11 partneru pārus, kas reālajā dzīvē viens otru vienkārši nevar ciest.

 
Foto: AP/Scanpix

Džeisons Aleksanders un Heidija Švedberga

Televīzijas seriāla «Seinfeld» aktieris Džeisons Aleksanders (Jason Alexander) pagājušomēnes nāca klajā ar informāciju par to, cik ļoti ienīdis savu seriāla parteri Heidiju Švedbergu (Heidi Swedberg), kas seriālā tēloja Aleksandra līgavu Sūzanu Rosu (Susan Ross). Viņš ienīda viņu tik ļoti, ka seriāla veidotājam lūdza, lai viņa videolentē izdarītu pašnāvību vai ietu bojā.

Beigu beigās Rosa noindējās, laizot nosūtāmo kāzu ielūgumu aplokšņu lipīgās apmales.

 
Foto: AP/Scanpix

Tonijs Kērtiss un Merilina Monro

1959. gadā Holivudā uzņemtās filmas «Some Like It Hot» («Džezā tikai meitenes») aktieris Tonijs Kērtiss uz žurnālista jautājumu, kā bija skūpstīt Merilinu Monro (Marilyn Monroe), atbildēja: «Tas bija tāpat kā skūpstīt Hitleru.»

2008. gadā viņš žurnālistiem tomēr atcirta, ka viņa izteikumi par aktrisi bija joks. Viņaprāt, cik muļķīgu jautājumu viņam uzdeva, tik muļķīgu atbildi žurnālisti saņēma pretim.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Patriks Sveizijs un Dženifera Greja

Nelaiķis Patriks Sveizijs (Patrick Swayze) 2009. gadā savā autobiogrāfijā norādīja, ka filmēšanās partnere, viņa mīla Greja (Jennifer Grey), viņu tēlotajā filmā 1987. gadā «Dirty Dancing» nebija tik lieliska, kā varētu likties.

Viņš savā autobiogrāfijā teica, ka jebkurš aktieris, kurš filmētos kopā ar Greju, raudātu. Filmēšana tiktu sagrauta Grejas ķiķināšanas dēļ. Viņa nespēja pieņemt kritiku. «Viņa izturējās dumji. Filmas momenti tika vairākkārt pārfilmēti, kamēr Greja par to ķiķināja,» stāsta Patriks.

 
Foto: AP/Scanpix

Deivids Duhovnijs un Džiliana Andersone

Kurš nav redzējis pasaulslaveno filmu «X-files»? Šķietami, ka starp abiem filmas galvenajiem varoņiem pastāv kāda jūtu dzirkstelīte. Tomēr abu aktieru attiecības nekad nav bijušas īpaši draudzīgas.

2008. gadā, kādā Lielbritānijas avīzē Deivids Duhovnijs (David Duchovny) sacīja: «Mēs viens otru nicinājām, strīdējāmies par neko. Turklāt ārpus filmēšanās nespējām komunicēt.»

 
Foto: Reuters/Scanpix

Raiens Goslings un Reičela Makadamsa

Izskatās. ka filmas «The Notebook» aktieriem Raienam Goslingam (Ryan Gosling) un Reičelai Makadamsai (Rachel McAdams) varētu veidoties mīlas sakars arī īstajā dzīvē. Tomēr viņu patiesās attiecības vienam ar otru ir gaužām pretējas filmā redzamajam.

Filmas režisors Niks Kasavetiss (Nick Cassavetes) citē Raiena teikto filmēšanas laikā: «Lūdzu, atrodi kādu citu aktrisi Reičelas vietā!» Režisors jautāja, kas par lietu. Raeins atcirta: «Es nespēju ar viņu kopā filmēties. Atrodi kādu citu aktrisi!»

 
Foto: Reuters/Scanpix

Anna Hataveja un Džeimss Franko

Amerikas radio raidījumā «The Howard Stern show» 2013. gadā uzaicinātie aktieri Anna Hataveja (Anne Hathaway) un Džeimss Franko (James Franco) viens otram izteica ne visai glaimojošus vārdus par iegūto Oskara balvu 2011. gadā.

Abu aktieru komunikācija pēc raidījuma praktiski vairs nepastāv.

 
Foto: AP/Reuters/Scanpix

Aleks Boldvins un Šaija Labafs

Labafa (Shia LaBeouf) tvīts par bijušo partneri Boldvinu (Alec Baldwin): «Teātris pieder nevis labākajiem, bet vārguļiem.» Tikmēr Boldvins atbildēja tviterziņā pretim: «Nedomāju, ka viņš ir tas, kurš noteiks, kas ir vai nav teātris.»

Pēc šā incidenta Labafs tika atlaists no šova.

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Fredijs Prinzs juniors un Kīfers Sazerlands

2014. gada jūlijā Sandiego Prinzs (Freddie Prinze) publiski izteica pāris rupjības par savu bijušo partneri Sazerlandu (Kiefer Sutherland): «Kīfers bija visneprofesionālākais čalis pasaulē... domāju, man piekritīs visi, kas ar viņu ir strādājuši kopā.»

Pēc šā izteikuma Prinzs pārtrauca strādāt ar aktieri, kas vēlāk kalpoja kā iemesls, lai pamestu šovbiznesu.

 
Foto: AP/Scanpix

Sers Entonijs Hopkinss un Šērlija Maklaina

Stingri domājošais Hopkinss (Sir Anthony Hopkins), filmējoties kopā ar Šērliju (Shirley MacLaine) 1980. gadā filmā «A Change of Seasons», žurnālistam uz jautājumu, kā ir filmēties kopā ar pieredzējušu aktrisi, atcirta: «Viņa ir visnepatīkamākā aktrise, ar ko esmu strādājis kopā.»

 
Foto: Reuters/ScanPix

Klēra Deinsa un Leonardo di Kaprio

Uz ekrānā filmā «Romeo un Džuljeta» 1996. gadā aktieri Klēra Deinsa (Claire Danes) un Leonardo di Kaprio (Leonardo DiCaprio) spēja parādīt savstarpējo ķīmiju, tomēr ārpus filmēšanās abi aktieri nespēja viens ar otru komunicēt.

Deinsa savu parterni uzskatīja par nenobriedušu. Tikmēr viņš Deinsu uztvēra kā augstprātīgu un vēsu.

Abiem aktieriem bija iespēja piedalīties kopīgā filmā pēc 15 gadiem. Tomēr Deinsa no šīs lomas atteicās.

 
Orsons Vells
Orsons Vells Foto: AP/Scanpix

Pīters Selers un Orsons Velss

Selera (Peter Sellers) un Velsa (Orson Welles) attiecības bija tik ļoti sliktas, ka filmā «James Bond Casino Royale» 1967. gadā viņus nācās filmēt atsevišķos kadros, ko vēlāk samontēja kopā.

Aktieri pat nespēja uzturēties kopā vienā istabā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu