«Juras laikmeta pasaule» ceturto nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kinolentes «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule») kases ieņēmumi ASV ceturtajā nedēļas nogalē sasnieguši 30.9 miljonus dolāru, neļaujot sīvākajiem konkurentiem, to skaitā jaunākajai filmai par Terminatoru, pietuvoties. Līdz ar to filma 1. vietā atrodas jau mēnesi. Kopsummā Ziemeļamerikā iekasēti vairāk nekā 550 miljoni, bet globālā mērogā jau aptuveni 1,4 miljardi.

«Jurassic Park» («Juras laikmeta parks») filmu sērija aizsākās 1993. gadā. Piedzīvojumu filmā attēloti zinātnieku mēģinājumi izveidot dabas parku ar klonētiem dinozauriem.

Otrā sērijas filma «The Lost World: Jurassic Park» («Juras laikmeta parks 2») iznāca 1997. gadā, bet četrus gadus vēlāk tai sekoja «Jurassic Park III» («Juras laikmeta parks 3»). Ceturtā kinolente iznākusi pēc 14 gadu pārtraukuma.

Režisora Kolina Trevorova filmā «Jurassic World» galvenajā lomā ir aktieris Kriss Prats.

Otro vietu arī šonedēļ ieņem ļoti augsti novērtētā «Pixar» animācijas filma «Inside Out» («Prāta spēles»). Tā iekasējusi 30,1 miljonu. Apskatnieki tai saskata potenciālu kļūt par vienu no studijas piecām visu laiku ienesīgākajām filmām. Šobrīd filmai ir septītais visu laiku labākais rezultāts.

Asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Terminators: Genisys» ar Arnoldu Švarcenegeru galvenajā lomā tikai numur 3. Iekasēti 28,7 miljoni. Jāizceļ gan, ka tā uz ekrāniem bija jau no trešdienas.

Anotācija: 2029. gads. Pretošanās kustība Džona Konora vadībā turpina karu pret robotiem. Kaujā par Losandželosu Džona bailes par nākotni pastiprinās, kad TECOM spiegi atklāj Skynet jauno plānu: uzbrukt no divām frontēm - pagātnes un nākotnes, tā uz visiem laikiem izmainot kara gaitu.

Tikmēr «Magic Mike XXL» ar Čeningu Tatumu galvenajā lomā neveiksmīgs starts - tikai 4. vieta (12 miljoni). Kino eksperti raksta, ka 96% no visiem filmas apmeklētājiem bija sievietes.

Viena no vasaras gaidītākajām komēdijām «Teds 2» par rupjo lācīti arīdzan demonstrē vājus rezultātus - otrajā nedēļā 5. vieta un 11 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu