Uz lielajiem ekrāniem iznāks «Hello Kitty»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Japāņu kompānijas «Sanrio» izgudrotā kaķenīte «Hello Kitty» ar simetriskajām ūsiņām, sarkano matu sprādzi un miljoniem fanu visā pasaulē pēc dažiem gadiem būs redzama uz lielajiem ekrāniem, vēsta laikraksts «The Guardian». Plānots, ka filmas budžets būs 200 miljoni ASV dolāru (180 miljoni eiro), un kinoteātros tā gaidāma 2019. gadā. Kinolenti finansēs un klajā laidīs japāņu firmas «Sanrio» meitasuzņēmums ASV.

«Hello Kitty» īstais vārds esot Kitija Vaita, norāda «Sanrio». Viņa dzimusi Anglijas dienvidos 1974. gada 1. novembrī. Viņai ir dvīņumāsa Mimmija Vaita, kura dzīvo Londonas piepilsētā ar meiteņu vecākiem Džordžu un Mēriju.

«Hello Kitty» seja rotā ne tikai neskaitāmus produktus, Kitija ir arī vairāku televīzijas seriālu un video spēļu zvaigzne, kā arī iznācis «Hello Kitty» mūzikas albums.

Uzņēmums «Sanrio» plāno izdot arī filmas par citiem saviem varoņiem - «My Melody» un «Little Twin Stars». «Sanrio» piederēja arī tiesības uz dažiem «Mr Men» un «Little Miss» multfilmu varoņiem, taču tiesības uz tiem šī gada janvārī ieguva FOX.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu