Pagarina «Dienvidparka» rādīšanu līdz 2019. gadam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar trīs jaunām sezonām tiek pagarināts viens no skatītākajiem animācijas seriāliem «Dienvidparks» («South Park»), 2019. gadā sasniedzot savu 300. sēriju, paziņo «Viacom» piederošais kabeļtelevīzijas tīkls «Comedy Central».

«Comedy Central» pasūtījuši vēl 30 sērijas, tādējādi Treja Pārkera un Meta Stouna izveidotā animētā situāciju komēdija sasniegs 23. sezonu. «Comedy Central» apgalvo, ka «Dienvidparks» kļūs par kabeļtelevīzijas vēsturē visilgāk ēterā esošo seriālu, kuram veido scenāriju. Šova 19. sezona sāksies 16. septembrī.

Papildus tam, Pārkera un Stouna kopuzņēmums ar «Viacom» «South Park Digital Studios» ir pagarinājis līgumu ar video straumēšanas pakalpojumu sniedzēju «Hulu», kurā būs pieejamas nākamās sezonas.

Pārkers un Stouns turpina rakstīt un producēt katru «Dienvidparka» sēriju. Seriāls ir par četriem zēniem un viņu draugiem, kuri dzīvo Dienvidparka mazpilsētā Kolorādo štatā.

«Gandrīz pēc 20 gadiem «Dienvidparks» vēl joprojām ir tikpat nozīmīgs un ietekmīgs kā daudzi citi seriāli dažādās platformās un ir kļuvis par vienu no visatpazīstamākajiem zīmoliem televīzijas vēsturē,» paziņojumā teica «Viacom Music & Entertainment Group» prezidents Dags Hercogs. «Ar «South Park Digital Studios» mēs turpināsim strauji virzīt «Dienvidparka» zīmolu, meklējot papildu paplašinājumus un licencēšanas iespējas visā pasaulē.»

«Mums ļoti patīk strādāt ar Dagu un visiem cilvēkiem no «Comedy Central». Viņi mums devuši neiedomājamu māksliniecisko un radošo brīvību gandrīz 20 gadu garumā. Viņi savu darbu vienmēr izdara,» paziņojumā teikuši Pārkers un Stouns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu