Dzeltenie dīvaiņi - minioni savaldzina Ameriku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmo reizi šie dzeltenie dīvaiņi - minioni uz lielajiem ekrāniem nonāca 2010. gadā animācijas filmā «Despicable Me» («Nejaukais es»), tai sekoja «Despicable Me 2», un šonedēļ minioni tikuši paši pie savas filmas, kas pirmajā nedēļā pārliecinoši iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus.

Pirmajā izrādīšanas nedēļā filma «Minions» iekasējusi 115,2 miljobus dolāru, kas ir labāks rezultāts par abām «Despicable Me» filmām.

Anotācija: Minioni uz šīs planētas dzīvo jau miljoniem gadu. Viņus vieno kopīgs mērķis – kalpot varenākajam saimniekam, kāds atrodams zemes virsū. Dinozauri, faraoni, Drakula, Napoleons – visi reiz bijuši minionu saimnieki. Īsu vai pavisam īsu laiku... Palikuši bez saimnieka, trīs minioni – apņēmīgais Kevins, dumpīgais Stjuarts un mazais Bobs dodas pasaulē. Trijotnes piedzīvojumiem pilnais un garais ceļojums aizved viņus no superaukstās Antarktīdas līdz Ņujorkai un noslēdzas Londonā - pie pasaulē pirmās superļaundares Skārletas Nomušītas.

«Minions» debija kļuvusi par otru visu laiku komerciāli veiksmīgāko animācijas filmu konkurencē. Tikai «Shrek the Third» 2007. gadā pirmajā nedēļā uzrādīja labāku rezultātu - 121,6 miljonus.

Foto: publicitātes

Tikmēr kinolentes «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule») kases ieņēmumi ASV ceturtajā nedēļas nogalē sasnieguši 18,1 miljonu dolāru.

Trešo vietu arī šonedēļ ieņem ļoti augsti novērtētā «Pixar» animācijas filma «Inside Out» («Prāta spēles»). Tā iekasējusi 17,1 miljonu.

Savukārt asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Terminators: Genisys» ar Arnoldu Švarcenegeru galvenajā lomā tikai numur 4. Iekasēti 13,7 miljoni. Jāizceļ gan, ka tā uz ekrāniem bija jau no trešdienas.

Top5 ar 10 miljoniem noslēdz mistikas trilleru «Paranormālās parādības» un «Astrāls» veidotāju jaunākā šausmu filma «Karātavas» («Gallows»).

Anotācija: Pieminot 20. gadadienu, kopš negadījumā gāja bojā kādas mazpilsētas skolas teātra vadošais aktieris, tās pašas skoliņas jaunieši nolēmuši iestudēt lugu, kura toreiz izvērtās traģēdijā. Diemžēl ne viss norit kā iecerēts, un drīz vien jaunieši apjauš, ka dažas lietas labāk būtu bijis necilāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu